Geboorte

Hippe silhouet geboortekaartjes

De silhouet geboortekaartjes zijn al een hele tijd populair en ook in 2020 zien we dat deze trend voorzet. Ze zijn ook zo lief en schattig! Natuurlijk aan ons de taak om weer eens nieuwe ontwerpen te maken, nog hipper, frisser en vooral vernieuwend. En dat is gelukt… vinden we zelf dan. De nieuwe geboortekaartjes zijn vrolijk, kleurrijk en zelf een beetje stoer. En natuurlijk zijn de nieuwe designs weer verkrijgbaar met meerdere kindjes.

Babykaartjes in diverse kleuren en maten

De nieuwe collectie is erg speels en trendy en met de lente/zomer in het vooruitzicht met hippe, felle kleurtjes. Dat maakt de kaartjes nog vrolijker. De witte silhouetjes op de donkere achtergronden vallen dan ook extra op. De kaarten hebben we op twee verschillende formaten: langwerpig en tweeluik. De babykaartjes zijn gedecoreerd met een illustratie van een ladder met babykleertjes, een schommel met kindje aan een boom, luchtballon met vlaggetjes of een gekleurde vlieger. Door de gekleurde hartjes op de voorzijde wordt dit kaartje nog schattiger.

Silhouet geboortekaartjes met hippe kleren

Hoe maak je een geboortekaartje origineel?

Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn kan je het gekozen geboortekaartje zelf aanpassen in onze ontwerptool. Superleuk! Zo kan je zelf een origineel geboortekaartje ontwerpen. Je kunt zelf de teksten en kleuren aanpassen maar ook kan je de illustraties wijzigen. Als je in onze ontwerptool bent staat er aan de linkerkant ‘illustraties’ daarin staan allemaal verschillende mapjes met icoontjes, plaatjes, illustraties ect. Ook hebben we een mapje ‘silhouetten’ daarin staan allemaal lieve silhouetjes. Ben je klaar met je ontwerp? Bestel dan eerst een gratis proefdruk. Zo kan je kijken of je tevreden bent met je eigen ontwerp.

Lieve babyaartjes met luchtballon en vlieger

Related Posts