Geboorte

Droogbloemen op je geboortekaartje

Droogbloemen zijn weer helemaal in! Wie had dat gedacht dat droogbloemen hun stoffige imago van zich af zouden schudden. Je kunt geen interieur magazine openslaan of er staat een bosjes pampasgras te stralen. Ook wij zijn er weer helemaal verliefd op. De wat zachtere pastelkleuren van gedroogde bloemen en grassen zijn een verademing en passen perfect bij de aankondiging van jullie kindje.

Zachte pastel droogbloemen

Wordt jouw kindje deze lente verwachten ben je inmiddels op zoek naar een mooi geboortekaartje voor de aankondiging van je zoon of dochter? Dan heb je ze vast al gezien: de nieuwe ontwerpen met droogbloemen! Voor de geboortekaartjes hebben we waterverf droogbloemen geïllustreerd in zachte afgezwakte tinten, deze bloemen matchen perfect op een zachtblauwe of lichtroze achtergrond.

geboortekaartjes met droogbloemen
geboortekaartjes met droogbloemen

Welk formaat heeft jouw voorkeur?

Het meest populaire formaat bij Koningkaart is nog steeds de luikvouw, een vierkante kaart die vanuit het midden opengaat. Dit formaat hebben we als eerste gekozen voor de nieuwe geboortekaartjes met droogbloemen. Aan de ene zijde een foto en aan de andere zijde een pastel achtergrond met daarop kleine waterverf bloemetjes. Hoe lief is dat!

Een ander formaat die we ook heel veel zien bij de bestellingen is de smalle staande kaart. Ook voor dit formaat hebben we een mooi geboortekaartje met droogbloemen in waterverf gemaakt. Je maakt dit ontwerp helemaal af door een label met foto of geboortegegevens aan je kaartjes te bevestigen. Hier moet je natuurlijk wel even voor knutselen.

geboortekaartjes met diverse formaten
geboortekaartjes met diverse formaten

Related Posts