Geboorte

Van babykamertje tot geboortekaartje

Over een aantal maanden mag je een nieuw gezinslid in je leven verwelkomen, wat een bijzonder moment. Hoewel zwanger zijn niet altijd rozengeur en maneschijn is, is voorpret een groot onderdeel van het avontuur. Het kopen van de eerste outfit, het inrichten van de babykamer en het kiezen van een mooi geboortekaartje. Voor onze nieuwste collectie geboortekaartjes hebben wij ons hierdoor laten inspireren!

Babykamer trends als inspiratie

Van trendy rotan wiegjes tot handgeknoopte regenboogjes en van houten speelgoed tot de liefste kleertjes. Je kunt tegenwoordig de allermooiste kleding en babykamer accessoires voor je aanstaande kindje kopen. Het inrichten van het kamertje is niet alleen heel leuk om te doen, je maakt ook letterlijk en figuurlijk ruimte voor een nieuw familielid in huis en in je leven. Je zorgt dat je alles hebt om je baby te verzorgen, aan te kleden en om hem of haar een liefdevol thuis te geven.

Nieuwe illustratieve geboortekaartjes

Ook wij zijn fan van al die leuke baby items die je tegenwoordig kunt scoren en laten ons dus graag inspireren door al dat moois. Voor onze nieuwe collectie geboortekaartjes hebben we illustraties gemaakt van wiegjes, babypakjes, rammelaars, een houten treintje, kleine sokjes én kindjes.

Bij de geboortekaartjes voor jongens zijn we gegaan voor zachtblauw en pastelgroen en bijpassende baby accessoires zoals een groen slingertje, een blauw kleedje en een lief wolkje met sterretjes. Voor de geboortekaartjes voor meisjes kozen we voor lichtroze met regenboogjes, een muziekdoosje in de vorm van een bloem en roze schoentjes. Uiteraard kunnen alle items gewisseld worden voor jouw eigen favorieten. Gebruik onze handige ontwerptool om zelf aan de slag te gaan en alles naar eigen smaak op te maken. Zo kun je een volledig kamertje vormgeven inclusief plankje aan de muur, speelgoed op de grond en een kindje in een wiegje. Maar je kunt ook kiezen voor een strakker ontwerp met alleen een boxpakje, schoentjes en een speentje.

Personaliseer onze kaarten

Natuurlijk hebben we met deze tekeningen zelf ook een aantal lieve geboortekaartjes ontworpen. Van een langwerpig geboortekaartje met rotan wiegje met baby tot een vierkant kaartje met speelse cirkel vol baby items. Ook deze ontwerpen kun je zelf eventueel naar eigen smaak aanpassen. Pas gemakkelijk de lettertypes aan of kies een andere achtergrondkleur.
Na het spelen in onze ontwerptool kun je je eerste proefdruk gratis bestellen om het resultaat te bewonderen. 

Related Posts