Uitnodigingen

Nieuwe verhuiskaarten

Misschien voelde het het afgelopen jaar een beetje alsof de tijd heeft stil gestaan. Er waren natuurlijk maar weinig feestjes en uitstapjes. Maar één ding wordt nog wel massaal gedaan, namelijk verhuizen! Nog nooit hebben wij zoveel verhuiskaarten besteld zien worden. Hoog tijd om de collectie een beetje op te leuken!

De verhuiskaarten opknappen

Net zoals een huis af en toe een likje verf kan gebruiken, had onze verhuiscollectie ook wel een opfrisbeurt nodig. Daarom hebben wij oude verhuiskaarten weer helemaal volgens de laatste trends en kleuren opgemaakt. Wat dacht je van een stoere verhuiskaart met okergele achtergrond en hip patroon van getekende verfrollers, sleutels en huisjes. Of een leuke ansichtkaart met de toepasselijke tekst ‘Happy New Home’?

Katten, cactussen en hippe kleuren

Daarnaast hebben we een aantal leuke nieuwe ontwerpen toegevoegd. Daarbij hebben we de trends van het moment in ons achterhoofd gehouden. Cactussen zijn al jaren populair en doen het goed als cadeautje op een housewarming. Dus waarom geen verhuiskaart met deze fantastische planten? Katteneigenaren maken er een gewoonte van om hun huisdier bij de verhuiskaart te betrekken. Speciaal hiervoor hebben we een een mooie kaart met lijntekening van een kat en plantjes toegevoegd. Liever iets grappigs? Onze oude collectie bevat een hoop humoristische designs van katten in verhuisdozen.

Adreswijziging met foto

Wij snappen het ontzettend goed dat je trots bent op je nieuwe huis. Dat wil je natuurlijk met iedereen delen. Voor deze trotse eigenaren hebben een aantal nieuwe verhuiskaarten ontworpen mét een fotokader. In dit kader kun je een foto van je huis of van je favoriete kamer kwijt. Op die manier krijgt de ontvanger alvast een indruk van je huis, hebben ze meteen je nieuwe adres én een uitnodiging om langs te komen.

Dus ben jij onlangs verhuisd? Zijn jullie misschien eindelijk samen gaan wonen? Of organiseer je binnenkort een housewarming? Neem dan eens een kijkje bij al de verhuiskaarten van Koningkaart.

Related Posts