Geboorte

Nieuw: geboorteblokken en -posters

geboorteposter giraf met initaal

De geboorte van je kindje is iets heel bijzonders. Het is dan ook logisch dat je het geboortekaartje met zorg uitkiest, met liefde speelgoed en kleertjes koopt en veel aandacht stopt in het kinderkamertje. Om de babykamer aan te kleden hebben wij twee hele leuke nieuwe producten in de webshop: geboorteblokken en geboorteposters.

Herinnering op hout

Op deze aanwinst zijn wij supertrots, namelijk een herinnering op hout. Dit mooie product is een mooi aandenken aan de geboorte van je kindje. Met een speciale techniek wordt jouw geboortekaartje op een houten blok aangebracht. We hebben keuze uit verschillende formaten: enkele geboorteblokken (enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt), een tweeluik of een drieluik. Ook leuk; we verkopen geboortecirkels. Je ontvangt dan 3 houten cirkels in stijl van je geboortekaartje. Dit product staat supermooi in de kamer van je kindje en is superleuk om te bewaren.

Geboorteposters voor de kinderkamer

Het aankleden van de kinderkamer is een leuk karwei. We zien steeds meer stellen uitpakken. Veel babykamers krijgen een thema toegewezen. Bijvoorbeeld een jungle kamer of helemaal in safari stijl. Sommige creatievelingen beschilderen de ruimte met vrolijke bergen of geometrische vlakken. Voor al deze kamers hebben wij superleuke geboorteposters ontworpen. Bijvoorbeeld een geboorteposter met blauwe regenboog, met grijsgroene bergjes of een leuke tropische plaat met geschilderde diertjes. Hang de poster boven de wieg of de commode en de kinderkamer is helemaal af!

Ben jij nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Met onze gepersonaliseerde posters zit je altijd goed. Onze A2 posters worden speciaal op maat gedrukt. Hoe leuk is het om je vrienden of familie te verrassen met een poster met de naam van hun pasgeboren kindje erop. Kies voor een ontwerp met de naam en datum of voor een geboorteposter met alle geboortegegevens erop. Liever een ander formaat, dat kan natuurlijk ook. Neem voor de mogelijkheden even contact op met onze klantenservice.

Related Posts