Geboorte

Onze nieuwe geboortekaartjes zijn zomer klaar!

Zomer geboortekaartjes

De zomer staat voor de deur. Verwacht jij deze zomer jouw kindje? Dan is het natuurlijk extra leuk om een zomers geboortekaartje uit te kiezen. Ook dit jaar hebben we weer frisse en leuke ontwerpen toegevoegd. Maar je kunt dit keer ook heel makkelijk een eigen geboortekaartje maken. Wil je weten hoe, lees dan snel verder.

Frisse en vrolijke kleuren

De collectie geboortekaartjes is helemaal zomer klaar! Zo kun je bij ons kiezen voor zomerse illustraties, maar ook voor hippe en vrolijke kleuren. Niets zegt meer zomer dan een hippe gele kleur. En extra leuk, deze kleur is unisex, leuk voor jongens én meisjes dus! Andere toepasselijke kleuren zijn lichtblauw en terracotta. Terracotta is een roestrode kleur en zie je bijvoorbeeld veel in Mediterraanse landen op tegeltjes. Dat roept natuurlijk meteen warme en zomers gevoelens op!

Silhouet geboortekaartjes

Naast trendy kleuren hebben we onze collectie silhouet geboortekaartjes ook onder handen genomen. Wil jij echt zomers uitpakken? Kies dan voor een van de nieuwe ontwerpen. We hebben minimalistische geboortekaartjes met een lief silhouet van een kindje met een strandkar. Maar ook vrolijke tweeluikjes met een illustratie van een kindje dat een zandkasteel bouwt. Deze kaartjes zijn verkrijgbaar voor zowel je eerste, tweede als derde kindje.

Maak je eigen zomer geboortekaartje

Voel jij je extra creatief? Je kunt ook heel makkelijk een eigen geboorte kaartje met zomer illustraties ontwerpen. Open een blanco kaart uit zelf ontwerpen en neem eens een kijkje in de map silhouet illustraties. Maar je kunt ook heel makkelijk een minimalistisch geboortekaartje ombouwen tot een vrolijk tafereel op het strand.

Ben je benieuwd naar al onze zomer geboortekaartjes? We hebben alle ontwerpen verzameld en op een pagina gezet. Zo heb je in één oogopslag alle ontwerpen bij elkaar.

Related Posts