Algemeen Geboorte Trouwen

Dit zijn dé kleuren van 2021

Braveground tweeluik

Nu 2020 bijna achter de rug is, durven we vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. We hopen uiteraard op een beter jaar waarin we langzaam weer terug gaan normaal. Een jaar vol belangrijke gebeurtenissen zoals prachtige bruiloften, jubilea, geboortes en heel veel mooie ontmoetingen. Om ook in 2021 de hipste kaarten te kunnen ontwerpen, hebben wij de trendkleuren goed in de gaten gehouden. In deze blog zetten we ze op een rijtje voor je.

De kalme kleur Brave Ground voor elke kaart

Flexa heeft de kleur Brave Ground uitgeroepen tot kleur van het jaar 2021. Wij begrijpen waarom. Deze aardse bruintint zorgt voor kalmte en stabiliteit. Precies wat we nodig hebben in het nieuwe jaar. Op trouwkaarten is het een mooie neutrale kleur die je goed met andere trendkleuren als Tidewater Green en gouden accenten kunt combineren. Onze nieuwste trouwuitnodiging heeft dan ook brave ground als achtergrond en is versierd met getekende bladeren en gouden spetters.

Maar ook voor geboortekaarten is deze kleur een absolute favoriet! De kleur zorgt voor een rustige én warme uitstraling en laat andere kleuren eruit springen. Wat dacht je van ons tweeluik geboortekaartje brave ground met goudkleurig hartje. Superlief toch?

brave ground koningkaart

Trouwkaarten met Tidewater Green

Deze mysterieuze kleur groen gaat erg populair worden in het nieuwe jaar. We zagen in 2020 al veel donkergroene kaarten voorbij komen. En verwachten dat het in 2021 niet heel anders zal zijn. Deze zeegroene – of zeeblauwe, hier valt over te discussiëren – kleur matcht mooi met gouden accenten en is geschikt voor trouw- en geboortekaarten. Onze nieuwste aanwinst is de trouwkaart met mooie tropische bladeren in deze groene kleur.

Ook zo dol op de maan trend? Overal zie je mooie illustraties van de maan. Dan is ons laatste geboortekaartje in de kleur Tidewater Green echt wat voor jou. Dit stijlvolle tweeluik combineert de kleur mooi met een goudkleurig maantje en subtiele spetters. En er is ruimte voor een mooie foto van jouw pasgeboren kindje.

Zachte kleuren en gouden accenten

Naast deze twee prominente nieuwkomers hebben we nog een paar opvallende trends voor je. Zachte kleuren als champagne en blush zijn ook terug van weggeweest. Houd onze pagina’s met nieuwe trouwkaarten en geboortekaarten goed in de gaten, want de komende tijd zullen deze vol stromen met nieuwe trendy ontwerpen. Al deze trendkleuren zijn goed te combineren met de tijdloze trend goud. Kies het komende jaar voor één van de trendkleuren en laat bijvoorbeeld de typografie drukken in glanzend goudfolie. Zo sla je twee vliegen in één klap en heb je de hipste kaart van het jaar.

Related Posts