Algemeen Geboorte Trouwen

Nieuwe sluitstickers met goudfolie

Maak het ontvangen én versturen van jouw kaart nog feestelijker door je envelop te verzegelen met een van onze nieuwste sluitstickers voor trouwen of geboorte. Naast kaarten met goudfolie hebben nu ook onze sluitzegels een prachtige gouden glans. Kies uit een van onze exclusieve ontwerpen en versier je envelop!

Glans en glimmer met goudfolie

Dat goudfolie kaarten populair zijn, is een understatement. De toppers bij de trouw- en geboortekaarten hebben op het moment allemaal een prachtige glanslaag. Dan is het natuurlijk extra leuk om je enveloppen hier mooi bij te laten passen. De nieuwe sluitstickers komen in verschillende vormen en maten. Zo hebben we zegels in de vorm van een gouden ster of in de vorm van een hartje met kraft. Maar ook hippe ontwerpen met teksten met prachtige gouden typografie.

Sluitstickers voor op je geboortekaartje

De geboorte van je kleine in natuurlijk heel erg bijzonder! Dat wil je graag met je vrienden en familie delen. Het uitkiezen en het versturen van een geboortekaartje hoort daar ook bij. We zien dat ouders hier erg veel aandacht in stoppen en willen daar graag een handje bij helpen. Vandaar de nieuwe sluitstickers voor geboortekaartjes. Kies voor een gouden sticker in de vorm van een hartje of een zegel met de tekst ‘baby news’. Je geboortekaartje gaat nu niet alleen heel feestelijk de deur uit; het bespaart je ook nog eens een hoop tijd. Je hoeft nu niet meer alle enveloppen dicht te likken. Win win, dachten wij zo!

Verstuur trouwkaarten in stijl met sluitzegels

Thema weddings zijn momenteel helemaal hot! Koppels besteden erg veel tijd en moeite in het complete plaatje. De trouwkaart, inlegkaartjes en huisstijl zijn volledig in stijl met de uitstraling van de locatie. En de sluitsticker is dan de kers op de taart. Het staat dan ook erg chique, wanneer er een mooie envelop met goudfolie sticker bij je genodigden op de deurmat valt. Ook hier is de keuze reuze. We hebben minimalistische stickers met enkel een goudkleurig hartje. Of kies voor een van onze stijlvolle zwarte sluitstickers. Dit matcht prachtig met de goudfolie en kleurt goed op iedere envelop.

Related Posts