Geboorte

Geef grote broer of zus een mooi plekje op het geboortekaartje

De komst van een tweede of derde kindje is een spannend moment voor de aankomende grote broertjes en zusjes. Je kinderen betrekken bij het verwelkomen van dit nieuwe gezinslid kan een goede manier zijn om ze te laten wennen aan het idee dat ze straks niet meer de kleinste zijn. Dit begint al met het geboortekaartje. Geef grote broer of zus een mooi plekje op het geboortekaartje om ze te laten zien dat ze trots mogen zijn op hun nieuwe titel. Met deze nieuwe ontwerpen met geïllustreerde kinderkamertjes kun je dat op een originele manier doen.

Vrolijke geboortekaartjes met broertjes en zusjes

In onze grote assortiment aan geboortekaartjes voor tweede kindje en derde kindje hebben we een nieuwe aanwinst: deze lieve en vrolijke ontwerpen met geïllustreerde kinderkamertjes en kindjes. De tekeningen van trendy kinderkamer items in zachte kleurtjes zijn gemaakt door een van onze ontwerpers. En je kunt dus nu niet alleen geboortekaartjes voor een jongen of meisje in deze stijl vinden op onze website, maar ook voor een tweede of derde kindje. Op deze kaartjes vind je een rotan wiegje met een baby erin en trotse broertjes of zusjes die trots in het wiegje kijken. De rest van het kamertje is onder andere aangekleed met slingertjes, een hemeltje, speelgoed of een plankje aan de muur.

Pas de kaartjes naar eigen smaak aan

Wat deze geboortekaartjes nog leuker maakt is dat je ze zelf helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen. Alle illustraties op de kaartjes kun je terug vinden in de map ‘Kinderkamer’ in onze ontwerptool. Zo kun je kiezen voor een groen geboortekaartje met broertjes of zusjes in een kinderkamertje, maar je kunt er ook je eigen draai aan geven. Naast wat er al op de nieuwe ontwerpen staat, kun je er ook babykleertjes, een maantje voor aan de muur, muziekdoosjes en andere hippe babykamer items in vinden. Je kunt de illustraties dus voor elkaar inwisselen of er eventueel meer toevoegen aan het bestaande ontwerp. Ook de lettertypes en achtergrondkleuren zijn gemakkelijk te veranderen in onze handige ontwerptool. Zo kun je het kaartje personaliseren en zorgen dat deze perfect aansluit bij jouw gezin.

Bijpassende geboorte icoontjes

Op de achterzijde van deze kaarten vind je drie geboorte icoontjes. Deze passen goed bij de overige illustraties en zijn beschikbaar in verschillende zachte kleuren. Plaats de geboortegegevens van je pasgeboren zoon of dochter onder de icoontjes en vergeet natuurlijk niet de namen van je andere kinderen toe te voegen aan de contactgegevens. Zo zorg je dat iedereen een mooi plekje krijgt op de kaart. Wanneer het geboortekaartje dan binnen is kan de trotse grote broer of zus deze aan alle visite laten zien. Niet alleen de baby staat erop, maar hij of zij ook! Leuk, toch?

Een kindje, twee kindjes, drie kindjes

Ook voor eerste kindjes zijn er geboortekaartjes beschikbaar binnen deze serie, zoals bijvoorbeeld een roze geboortekaartje met kindje in rotan wiegje. En komt er dan een broertje of zusje bij in de toekomst? Dan kun je in dezelfde stijl een bijpassend kaartje uitkiezen!

Related Posts