Uitnodigingen

Vier je 21 diner in stijl met onze nieuwe uitnodigingen

Gefeliciteerd! Je wordt dit jaar 21! Wat een mijlpaal. En net als bij zoveel andere mijlpalen hoort hier een feestje bij. Bij deze volwassen leeftijd hoort een volwassen feestje: het 21 diner! Speciaal voor deze gelegenheid hebben de ontwerpers van Koningkaart een prachtige collectie uitnodigingen ontworpen.

Maak je 21e verjaardag compleet met matchende uitnodiging

Of je nu student bent of al een 40-urige werkweek draait, je 21e verjaardag blijft een bijzondere. Een traditioneel 21 diner past daar heel goed bij. We zien dan ook steeds vaker dat mensen groots uitpakken. Veel mensen kiezen voor een thema of een dresscode om er een mooi geheel van te maken. Voorbeelden zijn Italiaanse zomeravond, a touch of gold en boho chic!

Het is dan extra leuk om je 21 diner uitnodiging hierop te laten aansluiten. Is jouw thema tropical summer? Kies dan voor een vrolijke, okergele uitnodiging met bladeren en fotokaders. Of wat dacht je van een kaart met folielook en gekleurde palmbladeren? Is jouw dresscode black tie? Met de uitnodiging met zwart pak en strikje ben je met de kaart al helemaal in stijl.

Schitterende kaarten met goudfolie

Wil je net wat luxer of is jouw dresscode a touch of gold? Dan kun je ervoor kiezen om de uitnodiging met foliedruk te laten bedrukken. Niets zegt meer ‘The Great Gatsby’ of ‘Glitter and Glamour’ dan een uitnodiging met goudfolie. Kies bijvoorbeeld voor een strakke donkerblauwe uitnodiging met art deco patroon en glimmende typografie. We hebben ook prachtige minimalistische ontwerpen zoals de zeeblauwe uitnodiging met goudfolie typografie. Heb je een mooie kaart gezien en wil je nog goudfolie toevoegen? Dat is zeker mogelijk. Neem contact op met een van onze medewerkers en we helpen je graag verder.

Maak je eigen 21 diner uitnodiging

Zit jouw thema er niet tussen? Of wil je liever een eigen creatie maken? Dat kan natuurlijk ook! Neem eens een kijkje op onze pagina zelf ontwerpen. Speciaal voor de lancering van deze collectie hebben we een nieuwe map met illustraties toegevoegd. In de map ‘Feest’ vind je alle beelden voor een uitnodiging. Van ballonnen tot slingers en van taart en kaartjes tot neon beelden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Voeg een mooie achtergrond toe en plaats groot het getal 21 op je kaart en je uitnodiging voor het 21 diner is klaar!

Related Posts