Trouwen

Trouwhuisstijl: alles voor de bruiloft in één stijl

Tegenwoordig zijn de bruiloften tot in de puntjes verzorgd. Zo bestaat het drukwerk niet meer uit alleen een uitnodiging en een bedankkaart, maar uit complete trouwhuisstijlen. Denk bijvoorbeeld aan de menu- en tafelkaartjes om tijdens het diner de tafels mee aan te kleden. Of een gastenkaartje waarop gasten hun tips en tricks kunnen delen voor een geslaagd huwelijk. Daarnaast is het ook erg leuk als het drukwerk aansluit op het thema van jullie bruiloft of op de locatie.

Waarom een trouwhuisstijl?

Een trouwhuisstijl is al het drukwerk voor jullie bruiloft, die samen een mooi geheel vormen. Het bestaat uit diverse kaarten en jullie kunnen zelf bepalen welke jullie nodig hebben. Populaire opties zijn: save the date kaarten, uitnodigingen, inlegkaartjes, menukaarten en bedankkaarten. Maar wij bieden nog veel meer andere opties zoals tafelkaartjes, gastenkaarten, RSVP-kaarten en bedank labels. Deze kaarten zijn er om jullie dag nog mooier, makkelijker én leuker te maken en zijn helemaal in stijl met jullie trouwkaarten en/of trouwlocatie.

Een trouwhuisstijl die past bij jullie bruiloft

Heb je last van keuzestress? Om het wat makkelijker voor jullie te maken, hebben we onze mooiste huisstijlen een eigen pagina gegeven. Zo heb je direct een goed overzicht van alle kaarten. We hebben aan elke stijl gedacht, bijvoorbeeld: minimalistisch, typografisch en romantisch.

Trouwen jullie buiten in een prachtige tuin? Kies dan voor onze botanische huisstijl met bladeren. Deze populaire collectie is versierd met goudkleurige blaadjes en spetters, groene bladeren en waterverf. Liever wat strakker en wat donkerder? De huisstijl met gouden bloemen is echt wat voor jou. Iedere kaart is typografisch opgemaakt, met bijvoorbeeld jullie initialen of teksten in mooie letters voorop.

Hulp nodig?

Om het een beetje speels te maken, wordt er gewisseld tussen verschillende formaten en kleuren. Daarnaast kan iedere kaart gepersonaliseerd worden, zodat dit helemaal aansluit bij het huwelijksdrukwerk voor op de mooiste dag van jullie leven. Zit jullie gewenste kaart er niet tussen met een (volledige) huisstijl? Niet getreurd, neem gerust contact met ons op en vraag de klantenservice naar de mogelijkheden.

Related Posts