Trouwen

Gaan jullie trouwen in 2023?

Stappen jullie in 2023 in het huwelijksbootje? Dan ben je vast al druk aan het plannen. Om te zorgen dat je gasten de datum vrij houden is een mooie save the date kaart en/of verlovingskaart extra belangrijk. Ben je de zoektocht gestart, maar mis je nog een beetje inspiratie? Bij Koningkaart helpen we je graag een handje op weg. We zetten de een paar trends bij de trouwkaarten voor je op een rijtje.

Nieuw: trouwkaarten met een bijzondere vorm

Big, bigger, biggest. Of je de bruiloft nu groots of intiem viert. Met je trouwkaart kun je echt uitpakken en de gasten alvast een voorproefje van jullie trouwdag geven. Met onze nieuwe ontwerpen heb je niet zomaar een vierkante of staande trouwkaart maar een kaart in een bijzondere vorm. Het leukste aan dit formaat vinden wij het verrassingseffect als je de envelop open maakt. Nieuwsgierig naar deze kaarten? Neem een kijkje bij onze trouwkaarten voor al deze bijzondere formaten.

Trouwkaarten met glanzende folie

Een andere trend die mateloos populair blijft is foliedruk. Met het gebruik van folie op je trouwkaarten maak je het ontwerp net wat specialer. Je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie, koperfolie, roségoudfolie en sinds kort ook zwartfolie. De nieuwste aanwinst koper hebben we nu sinds april in de webshop en we merken dat deze met open armen is omarmt. Iedereen wil koperfolie op zijn kaarten! De warme kleur zorgt voor een stoere en toch stijlvolle look. Een gouden -of koperen- combinatie voor de bruiloft denken wij zo. Onze favoriete trouwkaart met koperfolie is op dit moment de koperfolie trouwkaart met lampjes. Heb je een mooie goudfolie kaart gezien en wil je liever koperfolie? Geen probleem je kunt gemakkelijk van foliekleur wisselen in onze handige ontwerptool.

Related Posts