Algemeen Trouwen

Nieuw: het welkomstbord

blauw welkomstbord spetters

Heet je gasten in stijl welkom met onze nieuwste aanwinst: het welkomstbord. Bij Koningkaart kun je naast al het drukwerk voor je bruiloft nu ook terecht voor aankleding. Dit mooie welkomstbord in stijl van je trouwkaart zorgt voor de finishing touch op je trouwdag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Welkomstbord in stijl van de trouwkaart

Hoera, jullie gaan trouwen! De voorpret is officieel begonnen, oftwel het plannen van de dag van jullie dromen. We zien steeds vaker dat de dag tot in de puntjes wordt verzorgd. Dat betekent dat de aankleding, het drukwerk en de kleding allemaal op elkaar aansluiten. Om jullie gasten welkom te heten, hebben we nu een mooie collectie welkomstborden toegevoegd.

Je kunt kiezen voor een mooi ontwerp gedrukt op 5 millimeter dik forex, 50 bij 70 centimeter groot. Tip; kies een ontwerp die mooi aansluit bij je trouwkaart. Een populaire optie is het welkomstbord met gouden spetters, deze past perfect bij de trouwhuisstijl donkerblauw met spetters. Fan van botanische decoratie? Kies dan voor het welkomstbord met botanische bladeren.

Luxe welkomstborden

Zijn jullie wat minimalistischer ingesteld? Neem dan eens een kijkje bij onze luxe welkomstborden. Deze bijzondere borden worden gedrukt op hout of acrylaat (plexiglas). Ze hebben een mooie typografische opmaak en worden vaak in één kleur gedrukt. Wij zijn groot fan van plexiglas met prachtige witte opdruk. Deze stijlvolle borden staan supermooi aan het begin van iedere bruiloft en matchen met elke decoratie. Tip van ons; wil je de versiering rondom het bord helemaal afmaken? Koop een bos met eucalyptus bladeren en bevestig deze aan de bovenkant de ezel.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Neem dan snel een kijkje op de website van Koningkaart voor meer informatie. Heb je vragen over het ontwerp? Neem gerust contact op. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Related Posts