Geboorte

Waardevolle herinneringen: je zwangerschap in foto’s

Tijdens de meeste hoogtepunten in ons leven maken we foto’s. Van je eerste verjaardag tot je afstuderen tot je bruiloft en alles daar tussenin wordt vastgelegd met de camera. Zeker nu zo’n beetje iedereen een camera op zak heeft worden er meer kiekjes gemaakt dan ooit. Maar vergeet je ook niet een van de mooiste periodes in je leven vast te leggen?

Je zwangerschap vastleggen

Hoera, je bent zwanger! Of dit nu de eerste of zoveelste keer is, dit blijft een heel bijzonder moment. Daarom is het extra waardevol om deze periode vast te leggen in foto’s. Denk niet alleen aan je groeiende buik, maar ook de eerste zwangerschapstest, de vordering van de babykamer en het eerste pakje dat je voor de kleine hebt gekocht.

Ook de zwangerschapsaankondiging aan vrienden en familie kunnen jullie doen via het delen van een mooie foto. Je kunt hier natuurlijk een leuke selfie voor kiezen, maar het boeken van een zwangerschapsshoot is ook een optie. Het resultaat kun je online delen, maar we zien ook dat er steeds vaker kaarten verstuurd worden met daarop een originele zwangerschapsaankondiging. Kies bijvoorbeeld een van onze vele geboortekaartjes en pas deze in onze ontwerptool aan tot zwangerschapsaankondiging. Hoe leuk is het als je zo’n kaartje met verrassing op de deurmat vindt?

Fotografie zwangerschap

Geboortefotografie

In Nederland is geboortefotografie nog een redelijk nieuw begrip, maar het wordt steeds populairder. Je kunt een geboortefotograaf inhuren om tijdens je bevalling aanwezig te zijn. Van de ontsluitingsfase tot aan het spannende moment dat je kindje daadwerkelijk geboren wordt, een geboortefotograaf legt alles vast op een integere manier. Ook de eerste uren samen met je kindje worden gefotografeerd: denk bijvoorbeeld ook aan de ontmoeting tussen de oudere kindjes en jullie pasgeboren kindje. Zeker omdat je zelf tijdens dit soort momenten nog flink moet bijkomen is het fijn om later rustig de foto’s terug te kunnen kijken. Ook voor de verwerking van je bevalling is het hebben van beeldmateriaal ontzettend waardevol.

De newbornshoot

Zijn jullie een beetje bijgekomen van de bevalling? Dan is het misschien tijd voor een leuke newbornshoot! Ook voor deze fotoserie kun je een fotograaf inhuren, maar met je eigen camera kun je ook al een heel eind komen natuurlijk. Online vind je verschillende cursussen die je precies uitleggen hoe je zelf de beste foto’s kunt maken van je kersverse baby. En deze foto’s zijn niet alleen geweldig om later terug te kunnen zien, ze lenen zich ook nog eens perfect voor op het geboortekaartje!

Geboortekaartje met foto

Wij zijn groot fan van geboortekaartjes met een eigen foto, want dit zorgt meteen voor een persoonlijk een unieke manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Daarom kun je ook genoeg leuke ontwerpen vinden in onze collectie waar ruimte is voor een mooie foto. Denk bijvoorbeeld aan een tweeluik met maantjes en sterren. Of ga voor een ontwerp met foto en goudfolie. De foliedruk maakt een geboortekaartje nog specialer!

Ben je benieuwd naar de rest van onze collectie? Neem dan eens een kijkje in onze categorie Geboortekaartjes met foto.

Related Posts