Geboorte

Herfst geboortekaartjes: vosjes, blaadjes en warme kleuren

Of je er nu klaar bent of niet, de herfst is weer in aantocht. Het wordt weer sneller donker en de blaadjes beginnen al lichtjes te verkleuren. Dit seizoen van pompoenen en regenbuien staat bekend om gezelligheid, warmte en heerlijk knus met een pumpkin spice latte op de bank vertoeven. Ben jij uitgerekend in een van de herfstmaanden? Dan is het perfect om je volledig over te geven aan het ‘cocoonen’: je in je eigen gezellige stulpje terug trekken terwijl het buiten waait en regent, wachtend op de komst van je kleintje.

Stormachtig en prachtig

De komst van een kindje is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Je verlof, de geboorte en de kraamtijd zijn periodes die je misschien maar een paar keer mee zult maken. De herfst is een perfect seizoen voor mooie herinneringen. Bijvoorbeeld dat de regen tegen de ramen slaat wanneer jullie het kindje in jullie armen sluiten of dat de bomen goudgeel en oranje zijn wanneer jullie je eerste wandelingetje buiten maken. De herfst is stormachtig en prachtig, net als het verwelkomen van een nieuw kindje. Wij hebben ons door deze mooie momenten laten inspireren en mooie herfst geboortekaartjes tevoorschijn getoverd.

Geboortekaartjes met vosjes

Om de komst van je herfstkindje te vieren en delen met iedereen om je heen, kun je een bijpassend geboortekaartje versturen. In ons assortiment vind je verschillende ontwerpen binnen dit thema, ook wij zijn namelijk fan van de herfst. Denk aan paddenstoelen, kindjes met kaplaarsjes aan en schattige egeltjes. Een van de nieuwste kaarten is die van een lief geïllustreerd vosje, gemaakt door een van onze ontwerpers. Het herfst geboortekaartje met vosje en blaadjes bijvoorbeeld. De warme kleuren en vallende blaadjes maken deze kaartjes tot de perfecte aankondigingen voor een herfstkindje.

Herfstkleuren op je geboortekaartje

Wil je je laten inspireren door het seizoen, maar ben je meer van de minimalistische ontwerpen? Kies dan voor kleuren die goed bij de herfst passen, zoals roestbruin, okergeel of donkergroen. Kies bijvoorbeeld een roestrood geboortekaartje met goudfolie sterretjes en maan. Met deze bijzondere druktechniek maak je sowieso een goede indruk en de warme achtergrondkleur past perfect bij de herfst!

Een, twee, drie…

Is er een tweeling of drieling op komst? Ook dan kun je kiezen voor een tweeling geboortekaartje met herfstthema. De kaarten met de lieve vosjes zijn er ook voor meerlingen. Ben je in verwachting van je tweede of derde kindje? In onze categorie tweede kindjes en derde kindjes vind je verschillende kaarten met kindjes regenjasjes, paddenstoelen en pompoenen.

Related Posts