Algemeen Geboorte

Iedere maand een nieuwe winactie!

Winactie geboorteblok

Heb jij kaarten besteld of ga jij je kaarten bestellen bij Koningkaart? Let dan goed op! Vanaf deze maand verloten wij iedere maand een product onder onze klanten dus hou onze social media goed in de gaten doe mee! Wie weet ben jij straks de winnaar van een mooi geboorteblok, A2 poster, canvas of een sluitstickers.

September actie: win een houten blok van je geboortekaartje!

Deze maand verloten wij een heel mooi geboorteblok onder onze klanten. Dit houten product is een mooi aandenken aan de geboorte van je kindje. Met een speciale techniek wordt jouw geboortekaartje op een houten blok gedrukt. Dus heb jij onlangs je geboortekaartje bij ons besteld en wil je hier een mooie herinnering op hout van om de babykamer op te vrolijken?

Doe dan mee met onze eerste winactie. Wat moet je doen? Stuur vóór 1 oktober een mooie foto in van jouw kindje mét het geboortekaartje en wie weet win jij zo’n prachtig blok voor op de babykamer. Let op, we posten jouw winnende foto op onze Social Media. Op 1 oktober maken we een winnaar bekend via onze Instagram en Facebook. Je kunt de foto mailen naar contact@koningkaart.nl.

Blijvende herinnering op hout

De houten producten hebben we sinds deze maand in onze webshop en hier zijn we supertrots op. We hebben diverse varianten, enkele blokken met alleen de voor- en/of achterzijde van je kaartje, superleuk om neer te zetten op de babykamer. Wil je een wat groter en uitgebreider product? Kies dan voor een tweeluik of drieluik waarbij de blokken met een scharnier aan elkaar zitten. Je kan dan alle zijden van het geboortekaartje laten zien. Of wil je liever een houten herinnering voor aan de muur? We kunnen jouw geboortekaartje omzetten naar drie cirkels in verschillende groottes, extra mooi in de babykamer, hier heb je nog jaren plezier van.

Mooie herinnering van je geboortekaartje op hout

Oktober actie: wil je alvast weten wat voor actie we voor oktober in petto hebben? Voor oktober gaan we een grote A2 geboorteposter verloten. 😉

Related Posts