Geboorte

Geboorteposter bij je geboortekaartje

Wil je de babykamer van je pasgeboren kindje opvrolijken met een mooie geboorteposter? Laat dan een geboorteposter maken in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Wellicht past de keuze van je geboortekaartje al bij de inrichting van het kamertje en wordt het niet alleen een mooi geheel maar ook gelijk een leuke herinnering aan de muur. Vraag naar de mogelijkheden om jouw babykaartje om te zetten naar een poster.

Lieve dieren verstopt tussen de bladeren

Heb je onze laatste nieuwe geboortekaartjes al gezien? We hebben twee verschillende varianten met superlieve diertjes gemaakt, een dubbele, vierkante kaart met bosdieren en een enkele staande kaart met safaridieren. Bij beide kaartjes staat de naam in het midden en is de rand versierd met bladeren en verschillende dieren.
Zie jij alle diertjes? Bij de bosdieren hebben we een vos, das, konijn en een beer en bij de safari variant een leeuw, giraf, zebra en olifant. Deze super lieveschattige dieren blijven populair en dat snappen wij helemaal!

Wil je van dit geboortekaartje een geboorteposter om het kinderkamertje te versieren? We plaatsen naast de naam en datum ook de geboortegegevens voorop zoals bij de foto hierboven, zo is de poster helemaal compleet.

Maak je eigen geboortekaartje met dieren

Het maakt niet uit of er een zoon of dochter op komst is, met dit geboortekaartje met vrolijke bos- of safaridieren kondig je dit blijde nieuws in stijl aan. Wil je nog iets aanpassen aan de kaartjes? Dat kan natuurlijk. Je kunt de kaarten heel eenvoudig aanpassen met onze ontwerptool. Als je de gekozen kaart opent in de tool zie dat je de teksten, lettertypes en kleur eenvoudig kunt aanpassen. Is jouw favoriet degene met de safaridieren maar wil je deze het liefst zoals de vierkante dubbele versie? Neem dan contact met ons op want de safaridieren kunnen natuurlijk ook op de vierkante dubbele kaart en de bosdieren op de enkele staande versie. Benieuwd naar het gedrukte resultaat? Bestel dan gratis de eerste proefdruk. Je kunt kiezen uit vijf verschillende papiersoorten.

Related Posts