Geboorte

Nieuwe winter geboortekaartjes

winters geboortekaartje derde kindje

Brrr, de dagen zijn kort en koud! De winter is al een tijdje aangebroken, maar nu hebben we de handschoenen en dikke winterjas toch maar uit de kast getrokken. En dat is niet het enige; onze ontwerpers zijn hard aan het werk gegaan en hebben superstoere nieuwe winter geboortekaartjes ontworpen! Nieuwsgierig? Lees snel verder over deze coole collectie.

Winters warme geboortekaartjes

Verwacht jij jouw kindje in de winter? Wat leuk, gefeliciteerd! Als je net zo’n fan bent van dit seizoen als wij, dan vind je onze nieuwe ontwerpen vast heel erg leuk. We hebben besloten onze collectie winter geboortekaartjes uit te breiden met prachtige goudfolie ontwerpen. Onze nieuwe kaarten hebben lieve silhouet illustraties op de voorzijde van kindjes op schaatsen of op de slee. De naam van je kindje prijkt in glanzend goudfolie in het midden van de kaart.

Een, twee, drie kindjes op de kaart

Ben je in verwachting van je tweede of derde kindje? Ook dan hebben wij mooie winterkaartjes voor jou. De ontwerpen zijn ook bij het tweede en derde kindje toegevoegd en zelfs nog uitbreidbaar tot vier of vijf kindjes. Zo kun je al je kinderen op het kaartje betrekken, wel zo leuk! Voor de minimalistic lovers hebben we een stijlvol geboortekaartje met hippe achtergrondkleur en kindjes op op de slee toegevoegd. Heb je het liever wat drukker? Dan is het goudfolie geboortekaartje met kindje op schaatsen misschien wel wat voor jou. Dit stoere ontwerp heeft een sterrenhemel met gouden sterretjes Ć©n een mooie winters bos.

Maak je eigen winterse geboortekaartje

Hou je niet zo van goudfolie? Dat is geen probleem. Je kunt alle gouden elementen omzetten naar een mooie okergele kleur. Of neem eens een kijkje bij onze winterse ontwerpen van vorig jaar. Deze stoere kaarten zijn met sneeuwvlokken en kraftpapieren bomen erg mooi op de papiersoort structuur. Al deze kaarten kun je gemakkelijk ombouwen in onze ontwerptool of ontwerp je eigen kaart helemaal zelf. Kijk voor alle winterse silhouetjes in de map ‘silhouet’. Er gaat niets boven een zo persoonlijk mogelijk geboortekaartje. Succes met ontwerpen šŸ˜‰

Related Posts