Algemeen

We hebben een nieuwe website!

Nieuwe website

Jarenlang hebben we dankbaar gebruik gemaakt van onze designtool en hebben wij er de leukste geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen mee ontworpen. Maar de techniek heeft grote stappen gemaakt en de huidige tool konden we niet meer door ontwikkelen. Tijd voor vernieuwing, dus!

Ontwerp je kaartjes in onze vernieuwde ontwerptool

Niet alleen onze website heeft een nieuw jasje, maar we hebben ook een spiksplinternieuwe ontwerptool! Met handige en uitgebreide functies, maar ook nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu bijvoorbeeld kiezen voor kaartjes met afgeronde hoeken, kun je gemakkelijk afbeeldingen zelf kopiëren van het ene naar het andere kaartje en is het uitlijnen van teksten nog gemakkelijker met de hulp van hulplijnen. Je hoort het al: wij zijn enthousiast!

Van foliedruk tot kraft

Om gebruik te maken van onze nieuwe website heb je wel een nieuw account nodig. Browse door onze uitgebreide collectie, kies je favoriet, pas deze aan in de ontwerptool en bestel een proefdruk. Ga voor een mooi foliedruk geboortekaartje of kies bijvoorbeeld voor een houten exemplaar. Of wat denk je van een kraft kaartje? Je kunt aan de slag gaan met één van onze ontwerpen, maar je creativiteit de vrije loop laten en je eigen kaart vormgeven kan natuurlijk ook.

Bestel nog tot 1 augustus met je oude account

Had je nog een kaartje klaar staan onder je oude account? Of wil je je vorige ontwerpen nog eens inzien? Geen paniek! Je oude account en ontwerpen zijn nog tot 1 augustus 2022 te gebruiken. Ga naar oud.koningkaart.nl om in te loggen en bestel je kaartjes zoals je dat bij ons gewend bent. Heb je vragen over onze oude systeem of website? Neem even contact met ons op via contact@koningkaart.nl of bel 010-3075804.

Kaarten volgens de laatste trends

We zijn reuze benieuwd wat jullie vinden van onze nieuwe website! Wij kunnen niet wachten om te zien wat voor moois jullie zullen creëren in onze vernieuwde ontwerptool en natuurlijk zijn we zelf druk bezig met het uitbreiden van onze collecties met kaartjes volgens de laatste trends. Of je nu een geboortekaartje, trouwkaart of mooie uitnodiging nodig hebt: op Koningkaart.nl is voor elk moment een geschikt ontwerp te vinden.

Related Posts