Kerst

Van actuele corona kerstkaart tot feestelijke kerstgroet

Geloof het of niet, het is alweer bijna december. Het einde van het jaar staat voor ons in het teken van kerstkaarten, dus wij zijn alweer een hele tijd bezig met het ontwerpen van nieuwe collecties. Dit jaar is een jaar als geen ander en dat konden we natuurlijk niet negeren. Dus je kunt nu naast feestelijke kerst- en nieuwjaarskaarten ook kaarten met een heel specifiek thema bij ons bestellen: de corona kerstkaart.

Corona kerstkaarten: actueel en origineel

Jawel, je leest het goed. Onze nieuwste collectie is de collectie ‘corona kerstkaarten‘. Met deze ontwerpen willen we je de mogelijkheid geven om op een grappige manier terug te kijken op het afgelopen jaar. Zeker in zo’n tijd van onzekerheid en angst kan een klein beetje humor geen kwaad, toch? Hoewel er weinig te lachen valt tijdens een pandemie zijn we er toch in geslaagd om een aantal humoristische kerstkaarten met een knipoog naar 2020 te ontwerpen.

Denk aan een kaart met de welbekende ‘ellebooggroet’ of een ontwerp met een stapel wc rollen versierd met kerstlampjes. Ook voor een meer hartverwarmend kaartje kun je bij ons terecht. Een winterse kaart met liefdevolle tekst of een feestelijke variant met ruimte voor eigen foto kun je ook vinden binnen ons nieuwe assortiment. We hadden nooit gedacht dat we een dergelijke collectie zouden vormgeven, maar we hopen je hiermee de actuele en originele kerstkaart te bieden waar je naar op zoek was.

Een feestelijke kerstgroet

Misschien wil je toch gaan voor een meer algemene kerst- of nieuwjaarskaart met daarop champagne, kerstbomen en vuurwerk. Ook dat begrijpen we natuurlijk helemaal! Ook de algemene kerstkaarten zijn aangevuld met verschillende nieuwe ontwerpen. Kies bijvoorbeeld een vrolijke kaart met geïllustreerde winterse items en de tekst ‘Warm wishes’. Of wat denk je van een chique kerstkaart met foto’s in goudkleurige kaders? Met zo’n fotokaart maak je je kerstgroet nog iets persoonlijker. Voeg bijvoorbeeld een foto van je kinderen, huisdier of van het hele gezin toe. Zo wens je al je vrienden en familie op een unieke en persoonlijke manier prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Kerstkaart met goudkleurige fotokaders

Een kaart voor kerst zegt meer dan duizend appjes

Met welke kaart je het ook doet, één ding is een feit: een echt kaartje door de brievenbus zegt meer dan een appje of e-mail. Zeker in deze dagen van isolatie is zo’n kerstkaart een waardevolle verrassing. De kans is erg groot dat we elkaar niet kunnen zien rond de feestdagen, in ieder geval niet op de manier waarop we dat gewend zijn. Geen uitgebreid kerstontbijt met de hele familie en geen nieuwjaarsfeestjes met de complete vriendengroep. Hoewel een kaartje dat niet meteen goedmaakt, is het toch een simpele manier om december iets feestelijker te maken. En of je dat nu doet met een chique kaart met kerstballen en hulst of dat je iedereen een grappige corona kerstkaart met wc rollen stuurt, met een echte kaart laat je ze allemaal weten: ik denk aan je.

Related Posts