Algemeen Kerst

Anders dan gedacht: trouwen, geboorte en kerst

Afgelopen zomer leek het de goede kant op te gaan, maar helaas hebben we nu toch te maken met een tweede golf. Veel mensen hadden hun bruiloft verplaatst naar de herfst of winter, maar ook nu zijn uitgebreide feestjes erg lastig. Daarnaast zijn kraambezoekjes weer veranderd in raambezoekjes. En wat dacht je van de aankomende feestdagen? Het belooft een stille kerst met weinig bezoek te worden.

Change the date kaarten

Een bruiloft is iets waar je een lange tijd naar uitkijkt. Wanneer je dit dan door onvoorziene omstandigheden, zoals een pandemie, moet verplaatsen is dat geen leuk vooruitzicht. Maar er zijn nu stellen die dit zelfs twee of drie keer moeten doen. Een moeilijke taak, niet alleen door het daadwerkelijke geregel, maar ook simpelweg omdat je er zo naar had uitgekeken en je het liefste al je familie en vrienden erbij zou willen hebben. Gelukkig zijn er ook manieren om alsnog te kunnen trouwen, zoals een intieme ceremonie nu en een uitgebreid feest later. Ook zijn er verloofde stellen die het elkaar het jawoord geven terwijl vrienden en familie digitaal mee kunnen kijken. Er is in ieder geval veel creativiteit mogelijk, maar het blijft een lastige tijd. Zouden jullie ook gaan trouwen, waren de trouwkaarten al op de bus maar moeten jullie de dag toch verzetten? Neem eens een kijkje in onze collectie met Change the date kaarten. Met deze kaartjes kun je al je gasten op een persoonlijke manier laten weten wat de wijzigingen omtrent jullie trouwdag zijn.

Van kraambezoek naar raambezoek

Of is er juist een kindje op komst? Ook dan ziet deze tijd er waarschijnlijk anders uit dan dat je van tevoren had gedacht. Een gender reveal party of babyshower met veel genodigden is nu niet mogelijk, maar ook aan kraambezoek hangen weer wat meer regels. Waarschijnlijk mag er niemand op bezoek komen zolang de kraamhulp aanwezig is en misschien vind je het sowieso spannend om nu visite te ontvangen. Ook rondom geboorte zijn er veel creatieve oplossingen verzonnen in de eerste golf, zoals het raambezoek of een digitale babyshower. Hopelijk kun je alsnog genieten van deze bijzondere periode. Met de winter om de hoek is het misschien leuk om ook een geboortekaartje te bestellen met dit thema. Op onze website vind je verschillende ontwerpen met een winterse look, ze staan bij elkaar op de pagina winter geboortekaartjes. Kies voor een geboortekaartje met een silhouet van een kindje met een slee en sneeuwpop. Of ga voor een schattig geboortekaartje met een pinguïn of ijsbeer erop.

Verstuur een kerstkaart

Ook de feestdagen zullen dit jaar anders verlopen dan in voorgaande jaren. Of we toch nog samen kunnen komen en met hoeveel weten we nog niet. Een traditie die we dit jaar sowieso kunnen voortzetten is het versturen van kerstkaarten. En misschien is het sturen van zo’n kaartje nog iets belangrijker geworden na zo’n zwaar jaar. Een simpel gebaar, maar wel een manier om je familie en vrienden te laten weten dat je aan ze denkt. Wens iedereen fijne feestdagen, maar vooral ook een gezond 2021 toe. Of je dat nu met een feestelijk ontwerp of een grappige kaart wilt doen, in onze collectie kerstkaarten is voor iedereen iets te vinden.

Related Posts