Kerst

Met een kerstkaart maak je iedereen blij

10% korting kerstkaarten

Oei, wat een slecht nieuws gisteravond met de toespraak van Mark Rutten. Tot dinsdag 19 januari gaan we in een vergaande lockdown. Dat betekent dat we weer zoveel mogelijk thuis moeten blijven met maximaal 2 bezoekers per dag. Voor de kerstdagen wordt een uitzondering gemaakt, en mogen we 3 bezoekers ontvangen. Tja, wie nodig je dan wel uit met kerst en wie niet?

Kerstkaartjes voor vrienden en familie

Des te meer reden om dit jaar iedereen een mooie, liefdevolle kerstkaart te zenden. In deze moeilijke tijd is het wel zo attent om een mooie kerstwens rond te sturen naar vrienden en familieom ze een hart onder de riem te steken of gewoon om even wat van je te laten horen. Het sturen van een echt kerstkaartje is dit jaar dan ook weer helemaal hot. Een mooie kaart met een lief berichtje is niet alleen leuk om te versturen maar zeker ook om te ontvangen dus doe mee!

Kerstwensen sturen naar je zakelijke relaties

zakelijke kerstkaart

Wil je als bedrijf je werknemers, klanten en externe relaties in stijl een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar wensen? Dan heeft Koningkaart voor jouw dé perfecte zakelijke kerstkaart! We hebben meer dan duizend verschillende kerstdesigns verdeeld in diverse branches. Veel bedrijven zitten in zwaar weer, dus een hart onder de riem wordt zeker gewaardeerd. En ook je werknemers zullen het zeker waarderen dat je aan hun denkt.

Corona kerstkaarten? Ja echt!

De meest in het oog springende collectie zijn toch wel de corona kerstkaarten. Kaarten met een link naar de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Dit zijn ook meteen onze populairste kerstkaarten voor 2020. Leuk zijn ze overigens wel, een beetje humor kunnen we wel gebruiken in deze donkere tijden. Wil jij ook zo’n leuke kerstkaart sturen met ellebooggroet, papieren knuffel, drol emoji met kerstmuts of grappige wc-rollen met lichtjes? Bekijk dan onze speciale collectie kerstkaarten met het thema corona.

10% korting op alle kerstkaarten

Je kunt nog tot kerstavond met 10% korting je kerstkaarten bestellen. Misschien ben je dan wel aan de late kant. Zorg er voor dat je uiterlijk dit weekend je kaarten op de bus doet. Bestel nu je kerstkaarten met 10% korting, zo ben je nog net op tijd om ze voor kerst afgeleverd te hebben bij je vrienden en familie.

Related Posts