Geboorte Kerst Trouwen

Spetters, spetters en nog meer spetters!

kaarten met spetters

De laatste tijd zijn wij helemaal into de spetters, en dan het liefst in combinatie met een mooie kleur waterverf! Goud, zilver, rosé of een andere kleur; het kan allemaal. Het liefst zetten we op al onze kaarten van die feestelijke glitters. Misschien stijgt de kerst een beetje naar ons hoofd? Anyway, we hebben nu bij bijna elke collectie kaarten wel een paar ontwerpen met spetters gemaakt. Dus op zoek naar kerstkaarten, geboortekaartjes of trouwkaarten? Lees dan snel verder want misschien zit de perfecte kaart er wel tussen voor jou.

kerstkaarten spettersKerstkaarten met glitters

Sinterklaas is nog maar net voorbij en de winkels staan alweer bomvol met allerlei kerstspullen, -eten en -kleding. Wat ons opviel is dat je dit jaar heel veel glitters ziet; hoe meer hoe beter! Dus met de kerstkaarten konden we natuurlijk niet achterblijven en daarom zijn we gelijk aan de slag gegaan met ontwerpen. Onze kerstkaarten hebben prachtige waterverf achtergronden in echte kerstkleuren zoals groen en rood en daar overheen zie je allemaal gouden spetters. Wil je liever nog meer glitters? Bestel de kaarten dan op het luxe papiersoort ‘metallic’ voor het ultieme kerstgevoel. Vergeet niet om vooraf nog een gratis proefdrukje te bestellen om de kaart eerst in het echt te beoordelen. Zo weet je zeker dat je straks de perfecte kerstkaart bestelt!

geboortekaartje spetters

Geboortekaartjes met waterverf en spetters

Bij geboortekaartjes denk je al snel aan de traditionele kleuren lichtroze en lichtblauw. Maar als jullie kindje in de winter wordt geboren is het leuker om wat donkere kleuren te gebruiken. In combinatie met de gouden spetters wordt het ontwerp zo super sfeervol! Donkerblauwe of donkerrode waterverf werkt heel goed zo vlak voor kerst. Toch meer van wit en ‘less is more’? Ook in deze stijl hebben we zat nieuwe ontwerpen ontwerpen gemaakt, maar… Je verwacht het niet… Wel met spetters natuurlijk 😉 En niet te vergeten; bij de illustraties staat nu ook een mapje met ‘strooisels’ met daarin de spetters die je zelf op je kaart kunt plaatsen.

trouwhuisstijlTrouwen in stijl

Niets is leuker dan op jullie trouwdag alles in dezelfde stijl te hebben. Bij onze mooiste en populairste nieuwe trouwkaarten hebben we ook een save the date-, menu-, tafel-, inleg- en bedankkaart gemaakt. Begin met het versturen van de Save the Date kaart om zo al een sneak peak van de trouwkaart en de stijl van jullie bruiloft te laten zien aan jullie gasten. Zie je een trouwkaart maar bijvoorbeeld nog geen menukaart in dezelfde stijl? Neem dan contact met ons op zodat wij deze speciaal voor jou op de website kunnen zetten.

Wij wensen je alvast hele gezellige kerstdagen en een spetterend nieuwjaar toe!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply