Algemeen Geboorte Trouwen Uitnodigingen

Koperfolie kaarten bij Koningkaart

koperfolie geboortekaartje

Jaaa, wij hebben leuk nieuws! Vanaf deze week hebben wij een nieuwe kleur folie aan de website toegevoegd. We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk kun je naast goud en zilver nu koperfolie op je trouw- en geboortekaarten laten drukken. Ben je net zo enthousiast als wij? Lees dan snel verder.

Kies voor koper op je trouwkaart

Nu de maatregelen langzaam versoepelen zien we veel koppels plannen maken voor hun bruiloft eind 2021 en begin 2022. Daar hoort het uitkiezen van een mooie trouwkaart ook bij. Wij hebben vanaf nu een leuke nieuwe foliekleur in de webshop, namelijk koperfolie! Deze warme oranje kleur matcht mooi bij de trend van het moment: koperen accenten.

Onze favoriet is momenteel de linker foto met de tweeluik trouwkaart met waterverf , mooie foto en koperfolie. De zachte kleuren matchen mooi met de opvallende kleur. Liever een wat mysterieuzer ontwerp? Dat kan natuurlijk ook. Onze donkerblauwe en groene trouwkaarten passen ook prachtig bij koper. Dus check snel onze trouwkaarten met koperfolie.

Glanzende geboortekaartjes met koperfolie

Ben jij op zoek naar een opvallend geboortekaartje voor je pasgeboren kindje? Ook dan is een geboortekaartje met koperfolie een perfecte match! Koperfolie past bij meer kleuren dan je op het eerste oog zou zeggen. Wat dacht je van een mooi roze geboortekaartje met koperfolie silhouetje. Of van een donkerblauw ontwerp met de naam in grote koperen letters. Met deze nieuwe foliekleur spat de naam van het ontwerp af.

De komende dagen zullen er steeds meer nieuwe geboortekaartjes en trouwkaarten online komen, maar in tussentijd kun je ook zelf een mooie koperfolie kaart ontwerpen. Kies een bestaand ontwerp uit de foliedruk collectie en verander de kleur van goud naar koper in onze handige designtool. Vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Related Posts