Algemeen Geboorte

Vier Koningsdag met Koningkaart

Ook dit jaar is Koningsdag weer een beetje anders dan anders. Toch maken we er bij Koningkaart graag een feestje van. In plaats van het struinen langs kraampjes op braderieën en het afdingen op de rommelmarkten, kun je nu online shoppen! En om je het afdingen te besparen bieden we je meteen een leuke korting. Namelijk 10% korting in de gehele webwinkel. Lees snel verder.

Lang leve Koningkaart

We kunnen de verjaardag van onze koning natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. En omdat wij de koning van de kaarten zijn, hebben we speciaal voor Koningsdag een mooie kortingsactie. Alleen op 27 april 2021 ontvang je met de code KONINGSDAG10 10% korting op alle producten in de webshop. Dus wilde je nog trouwkaarten bestellen? Of heb je al enige tijd een mooi canvas op het oog? Dan is Koningsdag de dag om hem te bestellen.

Oranje geboortekaartjes

Koningsdag staat natuurlijk helemaal in het teken van onze nationale kleur: oranje. Laat oranje nou net helemaal hip zijn! Speciaal voor jullie zetten we onze mooiste geboortekaartjes in deze kleur op een rijtje. Wil jij een knalkleur? Met het geboortekaartje met tijgertje kun je er niet omheen. Het oranje spat van de kaart af. Liever iets subtielers? Trendkleuren van het moment zijn terracotta, roestoranje en zalmroze.

Koninklijk met koperfolie

Op zoek naar een koninklijk geboortekaartje voor jouw kleine prins of prinses? Dan is onze nieuwste foliekleur misschien wel iets voor jou. De warme oranje kleur van koperfolie geeft de kaart een stoer en vorstelijk tintje. Kies voor een paar subtiele hartjes of voor de naam in koper en je geboortekaartje met foliedruk is klaar. Tip; bestel altijd een drukproef om het resultaat in het echt te bekijken.

De Nederlandse leeuw

Wie aan Nederland denkt, denkt aan ons nationale symbool; de leeuw! Dit stoere dier pronkt op veel van onze geboortekaartjes. Denk aan het populaire geboortekaartje met welpje.

Maar naast geboortekaartjes hebben we tegenwoordig ook hippe canvassen, raamborden en geboorteposters met de leeuw. Neem snel een kijkje bij alle producten.

Related Posts