Trouwen Uitnodigingen

Hoera, 1 jaar getrouwd!

Dat 2020 een bijzonder jaar was, staat vast. Veel stellen waren helaas genoodzaakt hun bruiloft te verplaatsen of te cancelen. Maar er waren ook veel koppels die elkaar het jawoord gaven in intiem gezelschap. Voor deze newly weds zit er binnenkort een jubileum aan te komen. Namelijk het 1-jarig jubileum. Hoe leuk zou het zijn – met versoepelingen in het vooruitzicht – om dit keer wel groots uit te pakken en mooie 1-jarig jubileumkaarten te sturen?

Jubileum uitnodigingen

We merkten dat steeds meer koppels hun jubileum groot wilden vieren, maar dat gepaste kaarten hiervoor ontbreken. Speciaal voor deze feestjes hebben we bij Koningkaart een speciale collectie met kaarten ontworpen, namelijk ‘wij zijn 1 jaar getrouwd kaarten‘. Deze jubileum uitnodigingen hebben vaak ruimte voor een foto van jullie bruiloft en er pronkt een grote 1 op de voorkant. In de kaart is ruimte voor het programma en eventuele wensen, zoals bijvoorbeeld een dresscode.

Voor ieder feestje een uitnodiging

Deze uitnodigingen komen in verschillende soorten, maten en stijlen. Het is misschien leuk om de uitnodiging op de stijl van de bruiloft te laten aansluiten. Was jouw bruiloft bijvoorbeeld aangekleed met bladeren en mooie takjes? Of trouwden jullie buiten? Dan is de botanische jubileum uitnodiging met waterverf en fotokader wat voor jullie. Of misschien was blauw een accentkleur tijdens jullie dag? We hebben verschillende stoere ontwerpen met blauwe waterverf of lichtblauwe achtergronden. Kortom voor ieder wat wils!

Related Posts