Trouwen

Van dubbele luikvouw tot koperfolie trouwkaart: welke trend past bij jullie?

Hoewel het trouwseizoen er ook dit jaar anders uit zal zien, zien we toch dat de trouwkaarten weer volop besteld worden. Misschien zijn jullie ook al een hele tijd aan het wachten tot jullie grote dag eindelijk kan gaan plaatsvinden? Of wie weet zijn jullie dit jaar verloofd en zijn jullie al druk aan het plannen voor eind dit jaar of zelfs begin 2022. Hoe dan ook, uiteraard zorgen wij ervoor dat er uit genoeg nieuwe, mooie trouwkaarten te kiezen valt.

Nieuw: de dubbele luikvouw

Luikvouw kaarten, gevouwen kaarten die je kunt openklappen, zijn al jaren populair bij Koningkaart. Vanaf nu kun je nog een mooie variant bestellen: de dubbele luikvouw. Met zo’n kaartje krijg je eigenlijk vijf verschillende vlakken aan de voor- en achterzijde. De trouwkaart is mooi rechtop te plaatsen en is meteen een mooi aandenken. Daarnaast zorgt zo’n bijzonder kaartformaat meteen voor een originele uitnodiging. Het is toch extra leuk om iets te kunnen versturen dat je gasten nog niet vaak eerder hebben gezien! Je kunt op onze website uit verschillende ontwerpen kiezen, ga bijvoorbeeld voor een botanische trouwkaart met gouden spetters.

Koperfolie op je trouwkaart

Een ander nieuw element dat je kunt toevoegen aan je trouwkaart is er eentje waar wij ook erg enthousiast over zijn. In ons assortiment vond je al langer goud- en zilverfolie, maar je kunt nu ook voor trouwkaarten met koperfolie kiezen. Deze unieke druktechniek zorgt voor een glimmend laagje in een mooie, warme kopertint. Foliedruk geeft je kaarten een luxe uitstraling en daarmee net dat beetje extra. Koperfolie combineert prachtig met verschillende achtergrondkleuren. Denk aan wit, lichtroze of groen. Maar op donkerblauw komt de folie erg mooi naar voren, zoals op onze blauwe trouwkaart met koperfolie ginkgo bladeren.

Botanische trend

Naast koperfolie en de bijzondere kaartformaten is er een trend die al een lange tijd meegaat. Botanische elementen zie je vaak op trouwkaarten terugkomen en dat snappen wij helemaal. Geschilderde bloemen, subtiele tekeningen van blaadjes en zachte, groene tinten passen nu eenmaal heel goed bij een romantische trouwdag. Zeker bij een bruiloft in een bos, kas of tuin is een botanische uitnodiging een passende keuze. In onze categorie ‘Botanische trouwkaarten’ vind je verschillende ontwerpen binnen deze trend.

Related Posts