Algemeen Geboorte

Nieuwe babyproducten

Hoera, jullie zijn in verwachting van jullie kleintje. De ontzettend bijzondere gebeurtenis mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Het begint bij het uitzoeken van hét geboortekaartje. Maar wist je dat we nog veel meer mooie producten hebben om de geboorte van jullie kindje te herinneren. Benieuwd wat? Lees snel verder.

Maak een feestje van je babykaart

Het uitzoeken van het geboortekaartje is een zorgvuldig karweitje. Tegenwoordig zijn mensen op zoek naar een persoonlijk en uniek geboortekaartje. Daarbij is het totale plaatje erg belangrijk. Je kunt je ontwerp extra bijzonder maken met echte strikjes. Je kunt kiezen voor één van onze kaarten uit de collectie. Maar ook op een eigen ontwerp kun je een strikje plakken. Ze komen in zeven trendy kleuren: mosterdgeel, licht- en donkerblauw, oudroze, roest, ginger en fransgroen.

En om het geboortekaartje helemaal af te maken, kun je een mooie gekleurde envelop én sluitsticker kiezen. Zo is het bij elkaar een leuk geheel! Op zoek naar iets chics? Dan zijn onze sluitstickers met goudfolie wat voor jou. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp maken.

Verwelkom je kindje met een raambord

Is je kindje eindelijk geboren? Dat nieuws wil je waarschijnlijk van de daken schreeuwen! Met onze raamborden, ook wel makelaars- of geboorteborden genoemd, laat je het blijde nieuws aan de hele buurt weten. De borden plak je – zoals de naam al weggeeft – op het raam en is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Ook kun je het geboortekaartje laten omzetten tot een geboortebord. Kijk voor meer informatie over de afmetingen, levertijd en mogelijkheden op de pagina raamborden.

Kleed de kinderkamer aan in stijl

Naast producten voor je geboortekaartje hebben we ook hele leuke items voor de babykamer. Wat dacht je van een canvas of geboorteposter in stijl van het geboortekaartje? Naast ons standaard assortiment kun je namelijk ook een ontwerp op maat laten maken. Op een canvas prijkt de naam van kindje groot, omringd door leuke illustraties. Op een geboorteposter staat vaak de datum en de geboortegegevens.

Tip van ons, deze producten zijn ook heel leuk om te vragen óf geven als kraamcadeau!

Related Posts