Geboorte

Dinosaurus geboortekaartjes

Zijn jullie avontuurlijk aangelegd en zeker niet bang voor dinosaurussen? Dan willen wij jullie laten kennismaken met onze nieuwe collectie dino geboortekaartjes. Deze super schattige geboortekaartjes zijn er in 2 stijlen; vrolijk felgekleurd en vintage botanisch. Deze prehistorische dieren spreken ontzettend tot de verbeelding en zijn geweldig te combineren met bijvoorbeeld het babykamertje én natuurlijk een geboortekaartje.

Vrolijk en felgekleurde dino’s

Een aquarel getekende palmboom, groene bladeren, felgekleurde dino eieren en een schattige brontosaurus, triceratops of stegosaurus. Deze vrolijke dinosaurus geboortekaartjes zijn er in verschillende formaten; zo hebben we een stijlvol staand kaartje met subtiel de aquarel tekeningen op de voorkant. Maar ook een prachtig tweeluik geboortekaartje met de foto van jullie kleintje. Ga je liever voor wat meer kleur hebben we ook nog een enkele tweeluik met sfeervolle achtergrond of een langwerpig DIY kaartje, waarbij je een strook kunt wegsnijden en daardoor een mini brontosaurus ineens tevoorschijn komt.

De kaartjes zijn ontzettend stoer maar toch ook heel schattig. Wil je toch wat duidelijker naar voren laten komen dat jullie een dochter hebben gekregen; is de hele serie ook nog eens gemaakt met een warme roze look. Met daarbij natuurlijk roze dinosaurussen!

Vintage en botanisch

Houden jullie liever van een wat rustiger kaartje? Of juist meer van vintage geboortekaartjes? Dan is er ook nog een nieuwe collectie met vintage dinosaurussen. Deze schattige dinosaurussen houden bijvoorbeeld de wacht bij een baby wiegje of spelen op een schommel tussen de bladeren.

Deze collectie is er in 2 maten; een stijlvol staand kaartje met een schattig wiegje met brontosaurus. En een uniek dubbel geboortekaartje met veel botanische elementen. Voorop schommelt een kleine dino op een schommel en binnenin spelen de dino’s in een kinderkamertje met tipi. Deze geboortekaartjes zijn er ook in 2 kleurvariaties. Subtiel blauw en zacht roze.

Related Posts