Geboorte

Zomerse trends voor je geboortekaartje

Ben jij uitgerekend van je kindje in de zomer? Wat leuk, gefeliciteerd! De zoektocht voor een leuk geboortekaartje kan beginnen. Veel mensen laten hun geboortekaartje op het seizoen aansluiten. Dus waarom geen zomer geboortekaartje? Om je een beetje te inspireren, hebben we alle zomerse trends voor je op een rijtje gezet.

Geboortekaartjes met zonnetjes

We hebben gelukkig alweer fijn van de zon mogen genieten de afgelopen weken. Hopelijk wordt de zomer net zo zonnig. Net als in het interieur zijn zonnetjes op je geboortekaartje mega populair. Daarom hebben we een aantal leuke nieuwe ontwerpen met foliedruk illustraties toegevoegd. Wat dacht je van een minimalistisch kaartje met roestkleurig zonnetje en koperfolie hartjes? Of een blauw geboortekaartje met zonnetje.

Jungle vibes

In de zomer doen de jungle geboortekaartjes of de ontwerpen met bladeren het extra goed. En wij snappen wel waarom. Met deze tropische ontwerpen waan je je even in een warm land. Zomerser dan dat wordt het niet. Ons nieuwste ontwerp heeft een mooie monotone illustratie van aapjes in een subtropisch oerwoud. De naam van je kindje staat in het midden met een lettertype naar keuze. Het ontwerp wordt afgewerkt met foliedruk. Super chic!

Zomer silhouetjes op geboortekaart

De laatste hardloper is vast geen verrassing. Het gaat om geboortekaartjes met silhouetjes. Deze stoere geboortekaartjes kun je helemaal naar wens aanpassing. Zo kun je de samenstelling van je gezin op het kaartje laten zien. De ontwerpen met kindjes op het strand van de zomer collectie van vorig jaar zijn nog steeds populair. Daar komt nu een stoer safari geboortekaartje bij. Je ziet een silhouet van een olifant met een kindje op zijn rug, omringd door nog veel meer dieren. De kleuren en dieren kun je zelf samenstellen. Neem een kijkje in onze illustratiemap ‘silhouette’.

Related Posts