Geboorte

Welk dier zet jij op je geboortekaartje?

Geboortekaartje met olifanten en giraffen

Geboortekaartjes met dieren erop vallen altijd in de smaak. Zag je vroeger meer traditionele diertjes als een beer, giraf of ooievaar. Tegenwoordig kan het niet gek genoeg en zien we leeuwen, dinosaurussen en zelfs flamingo’s pronken op de geboortekaartjes. Daarnaast zijn de ontwerpen ook te krijgen in heel veel vormen, soorten en maten. Bij Koningkaart hebben we dan ook heel veel ontwerpen met een dier erop. Om het kiezen wat makkelijker te maken hebben we de designs alvast soort bij soort gezet. Dus zoek je een geboortekaartje met een olifant, walvis of schaap? Dan staan ze vanaf nu op één pagina verzameld.

Naar welk wild dier gaat je voorkeur uit?

Weet jij zeker dat je een aap op je geboortekaartje wilt plaatsen dan kun je hieronder direct op het kopje klikken en je ziet gelijk alle kaartjes met een aapje bij elkaar staan. Wel zo handig toch? Je kunt kiezen uit kinderlijk getekende exemplaren of juist stoere jungle varianten of vrolijk getekende ontwerpen.

Dieren op en rondom de boerderij

Hoeft het voor jouw allemaal niet zo wild maar wil je een dier op je kaart dat wat dichter bij je staat zoals een schaap of hond. Dat kan natuurlijk ook. Maak hieronder keuze uit het dier van je voorkeur.

Overige dieren en vogels

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere dieren te bedenken. En vergeet de vogels niet, die vallen ook onder het dierenrijk. Wat is een dier dan? Eigenlijk alle levende wezens wat geen mens of plant is. Dus vlinders en vogels zijn ook dieren. Kies hieronder jouw favoriet.

Related Posts