Trouwen

Tweeluik trouwkaarten: genoeg ruimte, uniek en origineel!

Botanisch of toch minimalistisch? Rechthoekig of misschien vierkant? Bij het uitzoeken van een geschikte trouwkaart kom je veel keuzes tegen. Van stijl tot kleur tot formaat, de keuze is reuze! Het kiezen van de kleuren en de stijl kun je misschien inspiratie halen vanuit de aankleding van je trouwdag. Bij een klassieke bruiloft past ook een klassieke uitnodiging. Maar voor welk kaartformaat ga je? Daar kunnen we je misschien handje bij helpen. Een van onze meest populaire en eigen favorieten is namelijk: de tweeluik trouwkaart!

Een originele trouwuitnodiging

Een tweeluik trouwkaart is een kaart die je kunt openvouwen aan beide kanten. Deze vorm zorgt ervoor dat je veel ruimte aan zowel de buiten- als binnenzijde van de kaart hebt voor alle informatie die je kwijt zou willen. Ook is er genoeg plek voor mooie foto’s of een lief gedichtje. Daarnaast is dit een uniek en origineel kaartformaat dat zeker opvalt. Je kunt de kaart mooi neerzetten op de kast, deze blijft gemakkelijk rechtop staan door de twee luikjes die je open kunt vouwen.

Genoeg ruimte voor alle info over jullie bruiloft

De belangrijkste elementen die je op een trouwkaart wilt plaatsen zijn uiteraard: wie, wat, waar en wanneer. Hoe laat moeten je gasten waar zijn en wat kunnen ze ongeveer verwachten van de dag? Maar naast deze basisinformatie kun je nog allerlei andere dingen toevoegen aan je uitnodigingen. Denk bijvoorbeeld aan jullie dresscode, een cadeautip, de informatie van de ceremoniemeester(s), route aanwijzingen en het dagprogramma. Om alles duidelijk over te brengen aan jullie trouwgasten is het fijn als je genoeg ruimte hebt voor alle tekst. Met een tweeluik trouwkaart hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken!

Tweeluik trouwkaart met foto

Voor een persoonlijke finishing touch kun je aan veel van onze tweeluik ontwerpen ook een eigen foto toevoegen. Kies bijvoorbeeld een mooie foto van jullie verlovingsshoot of misschien juist jullie allereerste foto samen voor een nostalgisch tintje. Zo maak je je trouwkaarten nog iets persoonlijker. Vaak kun je aan de linker- of rechterzijde van de voorkant een foto plaatsen. Dit kun je eenvoudig doen met behulp van onze handige ontwerptool. Ook lettertypes, kleuren en achtergronden kun je in deze tool aanpassen naar eigen smaak.

Een los fotolabeltje is natuurlijk ook nog een optie! Bevestig deze simpelweg met een paperclip of touwtje voor een originele én persoonlijke finishing touch. Neem eens een kijkje tussen onze DIY labelkaartjes voor meer inspiratie.

Maak het af met mooie extra’s

Na het bestellen van een eerste proefdruk om je uiteindelijke favoriet in het echt te kunnen bewonderen kun je gaan nadenken over hoe je de trouwkaarten gaat verzenden. Op onze website kun je verschillende bijpassende enveloppen bestellen, maar ook mooie sluitstickers om het geheel helemaal af te maken. Naast de trouwkaarten en alle extra’s hebben we ook meer huwelijksdrukwerk, neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze inlegkaartjes of bedankkaarten. En heb je nog hulp nodig? Neem gerust contact met ons op voor advies!

Related Posts