Algemeen

Black Friday korting!

Vandaag is het zoals iedereen inmiddels wel weet Black Friday! Deze trend is enkele jaren geleden vanuit de Verenigde Staten naar Europa overgewaaid en is dag na Thanksgivings Day. Deze dag wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Klanten worden gelokt met hoge kortingen. In Nederland doen we hier graag aan mee, want bij ons start traditiegetrouw het kerstseizoen pas ná Sinterklaas. Bij ons is Black Friday dus gericht op zowel de sinterklaas- als de kerstinkopen. Bij Koningkaart hebben we diverse acties lopen voor zowel geboorte, trouwen als kerst.

Save the date kaarten met 20% korting

Hebben jullie trouwplannen voor 2022? Met alle corona om ons heen wil je volgend jaar natuurlijk wel een feestje vieren met al je familie, vrienden en bekenden. Stuur daarom dit jaar nog je Save The Date kaarten zodat iedereen jullie trouwdatum alvast vast kan zetten in z’n agenda zodat al jouw gasten aanwezig zijn. Met de code STd20zX en ontvang 20% korting op je bestelling! De kortingscode kun je tot eind december gebruiken.

TIP: Stuur save the date kaarten met een kerstthema. Zo vang je twee vliegen in een klap! Je wenst iedereen Fijne Feestdagen en je vertelt gelijk dat jullie verloofd zijn en trouwplannen hebben. Wat een prachtig nieuws voor de kerst.

Babyproducten voor een zacht prijsje

Vanaf vandaag t/m zondag hebben we het hele weekend een mooie actie bij de geboortekaartjes! Je ontvang 15% korting op een geboortebord of geboorteposter. Dit kan door de code: BLWE21 in te vullen op de webshop. Een superleuk cadeau voor op de babykamer of om de geboorte van jullie kindje wereldkundig te maken. Ben je niet zwanger maar ken je wel iemand die in verwachting is? Dan is zo’n mooie poster of raambord natuurlijk ook een hele leuke verrassing voor iemand die binnenkort een baby mag verwelkomen.
En voor de bruidsparen, de korting geldt ook op alle welkomstborden uit de collectie. Het bord zal vast prachtig staan bij jullie trouwlocatie op deze bijzondere dag. We hebben heel veel mooie borden in dezelfde stijl als de trouwkaart.

Voordelige kerstkaarten voor iedereen

En laatst but not least, korting op de kerstkaarten! Tot 1 december ontvang je 15% korting op de kerstkaarten. Dat geldt voor zowel de zakelijke kerstkaarten als de particuliere kerstkaarten. Stuur al je familie, vrienden en bekenden dit jaar een mooie kaart om iedereen een hart onder de riem te steken tijdens de feestdagen. De kans dat we dit jaar wéér in lock-down zitten of maar met een beperkt gezelschap de kerst kunnen vieren wordt steeds groter. Dan is een mooie kerstkaart een heel lief gebaar wat iedereen zeker zal waarderen. En zo houden we een hele leuke kersttraditie in ere.

Related Posts