Algemeen

Ontwerp jouw unieke kaart met onze ontwerptool

Ontwerp je eigen trouwkaart, geboortekaart of uitnodiging.

Maak je klaar voor een creatief avontuur, want we hebben geweldig nieuws! De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om onze ontwerptool te verbeteren en aan te vullen met nieuwe mogelijkheden. We hebben de illustraties, achtergronden en lettertypes vernieuwd, zodat jij nu het perfecte kaartje helemaal zelf kunt ontwerpen.

Maak kennis met onze illustraties, achtergronden en lettertypes

Stap in de wereld van eindeloze mogelijkheden. Kies het gewenste formaat en open een blanco kaartje, waar je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan. Of je nu geboortekaartjes, trouwkaarten of uitnodigingen wilt ontwerpen, onze verbeterde ontwerptool biedt je alles wat je nodig hebt.

Laat je creativiteit de vrije loop met eindeloze mogelijkheden

Onze illustraties hebben een complete make-over gekregen. We wilden ervoor zorgen dat ze helemaal up-to-date zijn en perfect passen bij de laatste trends. Denk aan prachtige waterverf achtergronden, sprankelende gouden spetters, elegante vormen en betoverende handgeschreven lettertypes. Door deze elementen te combineren, creëer je in een mum van tijd adembenemende kaarten die je persoonlijke stijl weerspiegelen. Natuurlijk hebben we ook nog steeds een uitgebreide eigen collectie, maar er gaat niets boven het plezier van het zelf ontwerpen van je eigen kaarten – en dat weten wij als geen ander!

Voeg een persoonlijke touch toe met kleuren naar keuze

Als je geen ervaren ontwerper bent, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt altijd een kaart uit onze collectie kiezen en er op eenvoudige wijze je eigen draai aan geven door een van de nieuwe illustraties toe te voegen. En weet je wat echt handig is? De donkergrijze en zwarte illustraties kunnen worden aangepast aan elke gewenste kleur. We hebben ook ons kleurenpalet uitgebreid met diverse kleuren folie en alle kleuren kunnen in hoogglans, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om je kaartje helemaal naar jouw smaak aan te passen.

We helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droomkaartje

We begrijpen dat ontwerpen soms een uitdaging kan zijn. Als je hulp nodig hebt bij het creëren van jullie droomkaartje, staan wij altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want we helpen je met alle liefde en plezier. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om van elk kaartje iets bijzonders te maken dat de ontvanger zal betoveren. Dus duik in de wereld van creativiteit en ontwerp jouw perfecte kaartje vandaag nog!

Related Posts