Trouwen

Bruiloftsborden: kleed je trouwdag aan!

Wist je dat wij naast trouwkaarten en ander huwelijksdrukwerk ook bruiloftsborden voor je kunnen drukken? Je trouwhuisstijl is niet compleet zonder een prachtig bord om jullie trouwlocatie mee aan te kleden! Zo’n mooi bord kun je simpelweg ter decoratie gebruiken. Maar een bruiloftsbord kan ook een andere functie hebben, wat denk je van het communiceren van de tafelschikking of jullie dagprogramma? Kies één van onze talloze ontwerpen in verschillende vormen en formaten!

Welkomstbord: heet je gasten welkom in stijl

In onze collectie vind je welkomstborden in allerlei stijlen. Het is natuurlijk het mooiste wanneer je kiest voor een bord dat perfect aansluit bij jullie uitnodigingen en ander huwelijksdrukwerk. Op een welkomstbord staan meestal jullie namen, de trouwdatum en een korte tekst om alle gasten welkom te heten. De rest van het bord wordt bijvoorbeeld versierd met botanische tekeningen of waterverf vlekken. Je kunt het welkomstbord bij de ingang van jullie trouwlocatie plaatsen, zo is het meteen duidelijk waar je gasten moeten zijn.

welkomstbord

Tafelschikking bord: geef iedereen een plekje tijdens huwelijksdiner

Hebben jullie een tafelschikking bedacht? Dan is het wel zo fijn als iedereen ook op zijn of haar eigen plekje komt te zitten tijdens het huwelijksdiner. Zo weet je zeker dat je die ene oom en tante ver uit elkaar kunt zetten. Plaats een tafelschikking bord bij de ingang van de ruimte waar jullie diner plaats zal vinden. Zo kan iedereen gemakkelijk zien waar ze plaats mogen nemen. Gebruik je tafelnamen of cijfers om aan te duiden aan welke tafel je gasten zitten? Laat dan tafelnummerkaartjes drukken om op de tafels te plaatsen. Ook kun je naamkaartjes bestellen om bij de borden te leggen. Deze kaartjes zijn niet alleen handig om de tafelschikking over te brengen, ze kleden de tafels meteen mooi aan!

Tafelschikking bord

Programma bruiloftsbord: hoe ziet jullie dagprogramma eruit?

Van het jawoord tot het aansnijden van de taart en van het fotomoment tot het uitzwaaien van het bruidspaar: er zijn een hele berg hoogtepunten tijdens een bruiloft. Vat de dag samen in een dagprogramma en communiceer dit met je gasten met een programma bruiloftsbord. Zo kun je duidelijk maken wanneer welk onderdeel van de dag zal plaatsvinden. Zo weet iedereen wanneer ze klaar moeten staan voor de foto’s, wanneer het eten wordt geserveerd en wanneer het tijd is om naar huis te gaan. 

‘Unplugged ceremony’ bruiloftsbord: liever geen foto’s graag!

Willen jullie liever niet dat er foto’s en video’s worden gemaakt tijdens jullie bruiloft of alleen tijdens de ceremonie? Plaats een bruiloftsbord met deze boodschap bij de ceremonie of bij de ingang van de trouwlocatie. We hebben verschillende leuke ontwerpen in onze collectie, maar zelf een bord ontwerpen in de stijl van jullie dag kan natuurlijk ook!

Related Posts