Trouwen

Gastenboek voor op je bruiloft

Wanneer jullie oud en grijs zijn is het natuurlijk ontzettend leuk om terug te kunnen kijken op een mooie trouwdag. Het is toch een van de meest bijzondere feestjes die je waarschijnlijk in je leven zult vieren, en eentje die je viert met de mensen die het meest belangrijk voor jullie zijn. Naast foto’s en filmpjes is er nog een leuke manier om jullie trouwdag voor later vast te leggen: een gastenboek voor je bruiloft!

Van huwelijksadvies tot toekomstvoorspelling

In een gastenboek ofwel receptieboek genoemd kunnen vrienden en familie tijdens de bruiloft een lief berichtje voor jullie achterlaten. Misschien kun je niet iedereen uitvoerig spreken op de dag zelf, maar zo kan iedereen jullie toch nog iets toewensen of vertellen. Belangrijk is om het gastenboek op een centrale plek neer te leggen, wel een beetje uit de drukte zodat je gasten ook even de tijd hebben om rustig een leuk berichtje te schrijven. Je wil natuurlijk wel dat ze wat meer dan alleen hun naam en adres neerzetten.

Mooie gastenboeken voor op je bruiloft als aandenken
Mooie gastenboeken voor op je bruiloft als aandenken

Kies als alternatief de gastenkaartjes

Een ander origineel idee is het gebruiken van gastenkaartjes. Op de invulkaartjes kun je specifieke vragen stellen aan de gasten, zoals bijvoorbeeld wat hun favoriete herinnering aan jullie is en of ze misschien nog advies voor een geslaagd huwelijk hebben of een favoriet verzoeknummer voor de feestavond. Stuur de kaartjes mee met de uitnodigingen of zet ze in een leuk bakje op de cadeautafel tijdens jullie trouwfeest. De mogelijkheden zijn oneindig!

Leuke gastenkaartjes voor lieve berichtjes van jullie gasten
Leuke gastenkaartjes voor lieve berichtjes van jullie gasten

Gastenboek bijpassend aan de trouwkaart

Voor de gastenkaartjes en/of het gastenboek kies je voor een ontwerp dat past bij jullie trouwkaarten. Zo wordt alles een samenhangend geheel, helemaal in de stijl van jullie bruiloft. In onze collectie vind je diverse ontwerpen die goed passen bij onze meest populaire trouwkaarten. Heb je toch een ander idee voor ogen? Pas onze ontwerpen eenvoudig aan in onze editor. Wil je de voorzijde van je trouwkaart op één van de gastenboeken? Wij zetten deze graag voor je klaar onder je eigen collectie. Dus heb je hulp nodig, neem gerust contact met ons we helpen je graag.

Related Posts