Geboorte

Nieuwe geboortekaartjes Liefs van Anet

geboortekaartjes liefsvananet

We zijn echt superverliefd op deze prachtige nieuwe collectie geboortekaartjes van LiefsVanAnet!! Dit zijn echt onze toppers van deze maand. Ben je zwanger! Wat een geluk en kies één van deze schattige nieuwe geboortekaartjes. Ze zijn heel subtiel met heel veel wit en een een heel sierlijk getekend jongetje of meisje erop. We hebben heel veel verschillende designs, bijvoorbeeld met de baby op een schommel, de baby in een kinderwagen of de baby staand tussen de planten. Een handgetekend geboortekaartje van Anet is toch net even wat leuker en liever voor de komst van jullie kleintje. Je zult hier vast heel veel leuke reacties op krijgen.

geboortekaartje 2e kindjeVoor de 2e keer zwanger?

Geen probleem, we hebben al deze prachtige ontwerpen ook met broertjes en zusjes, onze collectie geboortekaartjes 2e kindje, zodat alle kinderen van het gezin hun eigen rol hebben op het geboortekaartje. Natuurlijk zal het flink wennen zijn voor jullie oudste kindje. Opeens is hij of zij niet meer alleen in huis. Maar een hoofdrol op het geboortekaartje zal hij of zij zeker waarderen. Misschien is dit zelf wel de ultieme manier om aan jullie oudste zoon of dochter te vertellen dat er een broertje of zusje aankomt.

geboortekaartje 3e kindjeIs er een 3e baby op komst?

Al deze superschattige designs zijn ook leverbaar met nog meer broertjes en zusjes. Dus heeft u al twee jongens, twee meiden of een andere gezinssamenstelling? We hebben voor alle varianten de leukste geboortekaartjes voor een 3e kindje gemaakt. Dus kies snel zo’n superleuk babykaartje en ga aan de slag. Heb je nog een andere gezinssamenstelling? Neem dan contact met ons op, we kunnen altijd een geboortekaartje op maat maken.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply