Geboorte

De herfst is onderweg

De blaadjes vallen van de bomen en langzaam wordt het weer wat frisser buiten. De zomer loopt langzaam tot z’n einde en over een week is het dan ook weer officieel herfst. We vinden dit niet het leukste seizoen met de winter in zicht maar de kleuren zijn prachtig in de herfst. Verwacht jij dit najaar een kindje? Wellicht wil je dan een geboortekaartje sturen met de herfst als thema.

In welk seizoen wordt je kindje geboren?

Wordt jouw kindje de komende maanden geboren dan is een seizoensgebonden geboortekaartje natuurlijk extra toepasselijk! Bij Koningkaart hebben we voor ieder seizoen geboortekaartjes die aansluiten bij deze periode van het jaar. In het voorjaar, als de natuur ontwaakt gaan we voor vrolijke bloemen, bijtjes en vlinders, in de zomer denk je al gauw aan zon, strand en zee, in het najaar zien we paddestoelen en vallende blaadjes en in de winter dikke kleding, sleetjes en sneeuw.

geboortekaartjes met herfst thema

Geboortekaartjes voor jouw herfstbaby

Speciaal voor deze herfst hebben we een nieuwe collectie ontworpen met mooie, realistische waterverf illustraties. Deze collectie is weer heel wat anders dan dat je misschien van ons gewend bent maar wij zijn er heel erg blij mee! De ontwerpen passen allemaal prima bij de herfst. Een mooi geboortekaartje met wiegje en een eekhoorn op de rand of een lief hertje dat aan komt rennen. En met vallende blaadjes en paddestoelen niet te vergeten!

realistische herfst geboortekaartjes

Maak je geboortekaartje af in onze designtool

Alle geboortekaartjes kun je zelf nog verder bewerken in onze designtool. Hoe fijn is dat om zo je eigen unieke geboortekaart te maken? Dus wil je een ander lettertype of nog extra dieren toevoegen? Geen probleem, je kunt de kaart helemaal naar wens maken. Dus laat je creativiteit de vrije loop. Naast de verschillende designs kun je ook nog kiezen uit verschillende formaten zoals vierkant, staand of liggend maar ook bijzondere vormen als een halfronde boog of afgeronde hoeken. Daarnaast kunnen we drukken op diverse papiersoorten maar ook op kraft, hout of recycle papier. Heb je vragen of wensen? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Related Posts