Kerst

Adventskalenders met eigen ontwerp

adventskalender tony's chocolony

Tel af tot kerst met een gepersonaliseerde adventskalender gevuld met heerlijke mini chocolaatjes van Tony’s Chocolonely! Verras opa of oma met een kalender vol foto’s van de kleinkinderen of bedank iemand voor het afgelopen jaar met een adventskalender met een lieve kerstgroet.

Adventskalender, een origineel cadeau

Verras iemand met een persoonlijke adventskalender vol heerlijke chocolaatjes van Tony’s Chocolonely! Met zo’n kalender wens je een vriend, familielid of werknemer prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe op een originele (en smakelijke!) manier. Voeg eigen foto’s en een kerstgroet toe voor een extra persoonlijk tintje. Bedank iemand voor het afgelopen jaar of wens ze vooral een voorspoedig nieuwjaar, met onze feestelijke adventskalenders zit je sowieso goed!

Wanneer wordt mijn adventskalender geleverd?

Het aftellen begint traditioneel gezien op 1 december, vierentwintig dagen voor Kerst. Je kunt de kalender dus het beste voor de start van december cadeau doen. Elke dag kan er een deurtje geopend worden. In onze adventskalenders zit achter elk deurtje een mini chocolaatje van Tony’s Chocolonely. Daarnaast kun je bij verschillende adventskalenders ook zelf een foto uploaden voor achter elk deurtje. Zo maak je de kalender nog persoonlijker!

Wanneer je een adventskalender op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dan wordt deze nog dezelfde dag geproduceerd, net als onze kerstkaarten. Voor de bezorging vertrouwen we op de snelheid van de postbode. Houd dus rekening met een levertijd van 4 tot 5 werkdagen. Ook is het vaak ontzettend druk bij de verzenddiensten aan het einde van het jaar, bestel de kalender dus op tijd. Zo kan op 1 december ook echt het eerste deurtje geopend worden!

Adventskalender gevuld met eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely

De adventskalenders van Koningkaart zitten vol met Tiny Tony’s: de mini variant van de heerlijke Tony’s Chocolonely chocolade. Deze chocolade is niet alleen een echte traktatie, het wordt ook nog eens op een eerlijke manier geproduceerd. Bij Tony’s Chocolonely hebben ze een duidelijke missie: 100% slaafvrij de norm maken in de wereld van chocolade. Voor deze chocolaatjes hebben de boeren en producenten dan ook een eerlijke prijs gekregen.

Related Posts