Kerst

Wie stuur jij dit jaar een kerstkaart?

kerstkaarten voor bedrijven

In Nederland behoort het versturen van een kerstkaart aan vrienden, familie en zakelijke relaties nog steeds tot een vaste eindejaarstraditie. Jaarlijks worden er 130 miljoen kerstkaarten verstuurd, dat zijn er een kleine 40 per gezin. Dat lijkt misschien veel maar Nederland kan qua aantallen echt niet meten met het volume in de Verenigde Staten. Ook hier is het versturen van kerstkaarten een grote traditie, waar jaarlijks maar liefst 1,6 miljard kerstkaarten worden verstuurd. Het aantal kerstkaarten dat jaarlijks wordt verstuurd is inmiddels weer stabiel, waar men eerst een dalende trend zag met de opkomst van de digitale mogelijkheden als SMS, facebook, What’s app etc. is het nu weer hip en populair om een eigen ontworpen echt gedrukte kerstkaart te sturen.

Wie wens jij dit jaar een fijne kerst toe?

Vroeger ging je naar de winkel en zocht je een setje kerstkaarten uit die je vervolgens met de hand ging schrijven en versturen. Dat is natuurlijk allemaal verleden tijd en dit doen we nu lekker online. Bij Koningkaart hebben we heel veel kerstkaarten die je allemaal zelf kunt bewerken met onze editor tot een supermooie kerstkaart. Want zelf je kerstkaarten maken is natuurlijk wel zo leuk en persoonlijk. En ben jij niet zo van de traditionele kerstkaarten? Denk dan eens na over een nieuwjaarskaart. Die kun je dan net na de kerst op de bus doen zodat deze nog voor de jaarwisseling aankomt.

Nieuwe collectie zakelijke kerstkaarten

Koningkaart ontwerpt al jaren kerstkaarten, speciaal voor de zakelijke markt. Dus bent u met uw bedrijf werkzaam in de bouw, haven, onderwijs, advocatuur, ICT, logistiek, bank, etc, etc. Voor iedere branche hebben we wel een toepasselijke kaart. Zo niet? Dan maken we deze graag. We starten al met ontwerpen in mei en juni, heel gek als het prachtig weer is om dan alweer met het einde van het jaar bezig te zijn. Maar de zakelijke kerstbranche start toch begin september op dus zijn we graag op tijd klaar, voor de zomervakantie. Inmiddels hebben we weer maar liefst meer dan 500 zakelijke kerstkaarten in onze webshop staan, in diverse soorten en maten. We hebben kerstkaarten met foto’s, met een logo of alleen de bedrijfsnaam voorop. Als kan naar wens worden aangepast. Dus neem snel een kijkje in onze nieuwe collectie zakelijke kerstkaarten! En bij vragen neem gerust contact met ons op.

Related Posts