Geboorte

Geboortekaartjes met regenboog

geboortekaartjes-regenboog

Ben jij in verwachting en op zoek naar inspiratie voor op je geboortekaartje? In deze blog brengen we geboortekaartjes met regenboog onder de aandacht. Een regenboog is een bijzonder natuur fenomeen als het regent en de zon schijnt tegelijk. Dan krijgen we, met een beetje geluk, de mooie gekleurde halve cirkel te zien in de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Aan het einde van deze regenboog staat een pot met goud, tenminste als het je lukt naar het einde toe te lopen. 😉

Hot en happening: de regenboog kaart

In de kinderkamer, in de tijdschriften en als behang. Overal zie je de prachtig gestileerde regenboogjes terugkomen. Geboortekaartjes met deze vrolijk gekleurde halve cirkel zijn natuurlijk superleuk. Je kunt met een regenboog op je geboortekaartje alle kanten uit. Zo zijn sommige ontwerpen strak en stoer. Met stoere kleuren als donkerblauw en groen en speelse typografie, maar dit kun je natuurlijk helemaal naar wens aanpassen. De regenboog is lekker minimalistisch met een goudkleurig hartje, hartstikke stijlvol! Wil je het geboortekaartje helemaal afmaken? Plak dan een bijpassende sluitzegel met regenboog op de envelop. Zo gaat je geboortekaartje helemaal in stijl de deur uit!

Somewhere over the rainbow

Naast de strakke variant hebben we prachtige dromerige geboortekaartjes ontworpen. De kaartjes hebben een romantische uitstraling en zijn versierd met kleine hartjes, subtiele spetters of bijvoorbeeld zachtroze waterverf. Super schattig, deze geboortekaartjes voor een meisje en jongen! Zit je ontwerp er niet tussen of wil je het net even anders? Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en je eigen kaart maken. Heb je hulp nodig of vragen over je geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat iedere werkdag van 9:00 tot 21:00 uur voor je klaar!

Related Posts