Geboorte

Geboortetrends voor 2023

retro geboortekaartjes

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Afgelopen weekend was in de RAI de Negenmaandenbeurs! De beurs waar je de nieuwste gadgets, ideeën voor de babykamer, must-haves voor je uitzet, advies van onafhankelijke experts op het gebied van voeding en nog veel meer vindt. Wij zijn een kijkje gaan nemen of we nog nieuwe trends voor 2023 kunnen spotten en dat is gelukt.

De nieuwste kleuren voor 2023

Superleuk om even een dagje onder te dompelen in klein babygeluk. Duidelijk was dat de neutrale kleuren van afgelopen jaar nog even doorzetten, denk aan beige, roestbruin en okergeel. Maar stiekum zagen we de nieuwste trend voor deze zomer ook al hier en daar doorschemeren. In de kledingwinkels kun je er al niet meer om heen. Felle kleuren!!!! Wij zijn er superblij mee. Nu de zomer in aantocht is mag het allemaal wel weer wat kleurrijker en dat geldt natuurlijk ook voor de geboortekaartjes. De kleurcombinaties zijn behoorlijk gewaagd.

Retro patronen in een nieuw jasje

Wat verder opviel is dat het gebruik van groovy, retro patronen met weer helemaal terug is. Mooi zo! Want wij hebben net een hele serie met superleuke retro geboortekaartjes gemaakt in felle kleuren en groovy patronen. Ben jij een liefhebber van retroprintjes uit de jaren 60/70? Dan wordt je helemaal blij deze zomer, niet alleen voor baby-items maar ook bij kleding voor volwassenen zie je deze patronen terug.

retro geboortekaartje colorblocking

Nieuwe ideetjes voor geboortekaartjes

We hebben ook heel veel nieuwe ideeën opgedaan voor geboortekaartjes. Hier gaan we de komende weken mee aan de slag, dus hou onze nieuwste babykaartjes in de gaten. Wat we wel al kunnen verklappen is dat spot UV oftewel hoogglans kleuren waarschijnlijk deze week live gaat. Met deze techniek kun je bepaalde delen van jouw ontwerp zoals de naam of extra laten glanzen. Vanaf volgende week zul je dus zeker een paar mooie ontwerpen met deze hoogglans lak bij de nieuwe geboortekaartjes zien.

Related Posts