Trouwen

Trouwtickets: origineel en trendy

Zijn jullie dol op reizen, trouwen jullie in het buitenland of vieren jullie een festivalbruiloft? Nodig jullie vrienden en familie dan uit met een originele trouwuitnodiging in de vorm van een ticket! Van een VIP-ticket tot toegangskaartje, met een trouwticket verstuur je een originele uitnodiging met knipoog. En de keuze is reuze: met goudfolie, in de vorm van een echte ticket of met losse labeltjes. In onze collectie vind je voor elke bruiloft een uniek ontwerp!

Ticket trouwkaart met folie, in unieke vorm of op kraft

Trouwtickets zijn al een hele tijd een populaire keuze. Maar met de nieuwste druktechnieken en bijzondere afwerkingen worden deze trouwkaarten nu nog leuker! Want hoe tof is het om een kaartje te versturen dat ook echt de vorm heeft van een vliegticket? En uiteraard voegen ook foliedruk of hoogglans iets toe: ze geven je trouwtickets een feestelijke of luxe uitstraling. En wat denk je van een trouwticket gedrukt op écht kraftpapier? Op dit bruine papier met robuuste look krijg je meteen dat retro gevoel dat je misschien zoekt voor jullie festivalbruiloft. 

Ontwerp je eigen trouwtickets

Binnen deze trouwticket trend kun je nog alle kanten op. Niet alleen qua stijl of afwerking, maar je kunt in onze handige editor ook echt je eigen draai geven aan het ontwerp. Voeg eigen foto’s toe voor een persoonlijk tintje, pas de kleuren aan op het kleurenpalet van jullie trouwerij of wijzig de lettertypes. Bijna elk detail is te personaliseren, zo krijg je uiteindelijk een trouwticket die perfect aansluit bij jullie bruiloft. Klaar met ontwerpen en benieuwd naar het eindresultaat? Bestel een proefdruk om het kaartje in het echt te kunnen bewonderen. En kom je er toch niet helemaal uit? Stuur onze klantenservice gerust een berichtje, ze helpen je graag op weg.

Trouwkaart voor bruiloft over de grens

Trouwen jullie in het buitenland? Dan is zo’n trouwticket als uitnodiging natuurlijk hartstikke leuk! We hebben verschillende ontwerpen met de wereldkaart als achtergrond en een klein vliegtuigje ter versiering. Maar ook een trouwkaart met locaties als Frankrijk of Italië zitten in ons assortiment. Of wat dacht je van een paspoort of boarding pass? Allemaal heel geschikt als uitnodiging voor een destination wedding! Zo zet je meteen de toon voor deze bijzondere bruiloft op locatie.

Related Posts