Trouwen

Foliedruk trouwkaarten: chic, stijlvol en tijdloos

bijzondere trouwkaarten met foliedruk

Het trouwseizoen is weer op komst, dus wij zijn weer druk in de weer met het ontwerpen van een mooie collectie trouwuitnodigingen. We willen natuurlijk voor ieder wat wils in het assortiment hebben: van minimalistisch, met bloemen tot klassiek. Maar welke stijl ook bij jullie past, één van de dingen die wij altijd mooi vinden voor een trouwkaart is toch wel foliedruk!

Bijzondere afwerking voor je trouwkaarten

Foliedruk is een bijzondere druktechniek die je trouwkaartjes een feestelijke uitstraling geven. Er komt een klein laagje glimmend folie op de kaarten te liggen en zo springen bepaalde elementjes echt van de kaart af. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp met jullie namen in koperfolie of ga voor een kaart met gouden lampjes. Met een foliedruk trouwkaart weet je zeker dat je een chique en originele uitnodiging verstuurt! Onze favoriete combinatie blijft toch wel donkerblauw met goudfolie, een duo dat altijd prachtig uitpakt.

donkerblauwe trouwkaart met goudfolie
botanische trouwkaart met koperfolie

Van goudfolie tot koperfolie trouwuitnodigingen

Chique goud of trendy roségoud, we hebben allerlei soorten foliedruk beschikbaar in onze handige editor. Zie je dus een mooie kaart met foliedruk, maar zou je de kleuren willen veranderen? Met één klik op de knop kun je wisselen tussen alle tinten folie die we beschikbaar hebben: goud, zilver, roségoud, koper, zwart én regenboog.
Die laatste is onze nieuwste aanwinst: regenboogfolie, ofwel holografisch folie. Een uniek materiaal dat allerlei kleuren laat zien zodra je de kaartjes beweegt. Zeker in combinatie met een rustige tint zoals beige of wit is dit een hele toffe en kleurrijke toevoeging aan jullie trouwuitnodigingen!

minimalistische trouwkaart met goudfolie
trouwkaart met bloemen en goudfolie

Folie trouwkaart in unieke vorm of met labels

Naast foliedruk hebben we nog meer specials in onze collectie. Als je écht een bijzondere trouwkaart wilt versturen, dan kun je ervoor kiezen om twee specials te combineren. Foliedruk kan niet op elk materiaal gedrukt worden, maar bijvoorbeeld wel op kalkpapier! Dit semi-transparante materiaal geeft op zichzelf al een uniek effect, maar zeker gecombineerd met foliedruk. Of wat denk je van een kaart in een aparte vorm, zoals rond, ovaal of in een diamantvorm? Ook kun je kiezen voor een trouwkaart met labeltje(s). Op deze labels kun je dan weer jullie initialen of trouwdatum laten drukken in je favoriete foliekleur.

trouwkaart met kalkpapier
trouwkaart met bijzondere vorm

Related Posts