Uitnodigingen

Ben je verhuisd? Stuur een verhuiskaart

nieuwe verhuiskaarten

Hoe vaak ben jij al verhuisd in je leven? Sommige mensen verhuizen ieder jaar en andere slechts een paar keer in hun leven. We verhuizen in ieder geval vaak als we gaan studeren of zoals dat heet ‘uit huis gaan’. Daarna verhuizen we als we wat groter willen gaan wonen, of een tuintje willen of een extra kamer of schuur. En als de kinderen groot zijn willen we weer wat meer naar de stad of juist kleiner. Gemiddeld verhuizen huurders vaker dan kopers en een mooie verhuiskaart hoort daar uiteraard bij.

Verhuiskaarten volgens de laatste trends

Afgelopen jaren zijn we massaal verhuisd én was verhuiskaarten versturen weer helemaal in trek. Het is sowieso leuk om een echte kaart te sturen of een app’je of mailtje met daarin je nieuwe adres. Bij Koningkaart hebben we een aantal hele leuke verhuiskaarten. Onze favoriet is de verhuiskaart met het patroon van roze sleutels en vrolijk geschilderde cactussen. En ben jij heel trots op je nieuwe woning en wil je dat graag aan iedereen laten zien? Dan hebben we een aantal mooie kaarten met fotokaders voor je gemaakt. Bijvoorbeeld een stoere kaart met betonlook. Plaats een foto van je huis of favoriete kamer op de voorzijde en plaats het nieuwe adres op de achterzijde.

verhuiskaart lijntekening kat
verhuiskaart betonlook

Uitnodiging voor een housewarming

Misschien wil je wel een feestje geven in je nieuwe huis? De verhuiskaart is ook uitstekend geschikt als uitnodiging. Naast het nieuwe adres nodig je vrienden en familie meteen uit voor een housewarming. Zoek tussen de collectie een ontwerp met ruimte voor tekst en laat je genodigden weten waar en wanneer. Op de donkerblauwe verhuiskaart met getekend huisje is bijvoorbeeld extra ruimte in de kaart.

Heb je onze verhuiskaarten doorgespit, maar zit het perfecte ontwerp er niet tussen? Veel van onze ontwerpen kun je gemakkelijk aanpassen in onze handige ontwerptool. Liever een eigen ontwerp maken? Dat kan natuurlijk ook. Op de pagina zelf kaarten maken, kun je een formaat naar keuze kiezen en deze omtoveren tot jouw ideale verhuiskaart!

verhuiskaart witte verf
geboortekaartje uni roestrood

Related Posts