Kerst

Kerstkaarten met korting!

kerstkaarten

Nog een kleine twee weken en dan is de Sint het land uit en gaan we weer aftellen naar het mooiste en gezelligste feest van het jaar… Kerstmis! De kerstversiering kan weer van de zolder worden gehaald en we kunnen ons weer uitleven op de perfect mooie kerstboom. En hopelijk ligt er tegen die tijd ook nog eens een flink pak sneeuw, dan is het kerstfeest helemaal perfect.

kerstkaart-advocatuurNieuwe collectie zakelijke kerstkaarten

Ook bij Koningkaart hebben we het afgelopen jaar niet stilgezeten. Afgelopen zomer, toen iedereen nog zat te zweten en puffen waren wij al in volle voorbereiding op een nieuwe prachtige collectie met zakelijke kerstkaarten 2018. Deze staan inmiddels sinds begin september online. We hebben weer heel veel nieuwe ontwerpen gemaakt in alle diverse categorieën. De kaarten zijn uiteraard ook uitwisselbaar, dus zie je een mooie kerstkaart met foto’s voor de bouw maar heeft u een school? Wij zetten deze met liefde om in een kerstkaart met foto’s die passen bij uw bedrijf. Aangezien het in de laatste maand van het jaar vaak erg druk is, is het handig uw kerstkaarten vast vóór 1 december te bestellen, dan kunt u dat vast van uw lijstje voor december afstrepen. Bovendien profiteert u dan ook nog eens van standaard 10% korting. Dus win-win, de kaarten liggen vast klaar om op de bus te doen en u geniet van onze kerstactie.

Prachtige kerstkaarten voor vrienden en familie

Echte post is nog steeds zoveel leuker! Verras je familie en vrienden daarom met een persoonlijke kerstkaart in pkerstkaart-boom-waterverflaats van met een saai berichtje via social media. We weten zeker dat ze dat super leuk gaan vinden en je kaart krijgt vast een ereplekje bij hen thuis. Neem eens een kijkje tussen onze kerstkaarten – we hebben er voor iedereen wel wat tussen zitten. Daarnaast kun je alle kerstkaarten zelf maken met onze online designtool. Hebben jullie een gezellige (familie)foto? Dan is het natuurlijk superleuk om deze op de kerstkaart te plaatsen. Persoonlijker kan niet! Uiteraard hebben we ook genoeg kaarten waar geen foto op hoeft. Als de kaart helemaal af is dan ben je waarschijnlijk heel erg benieuwd hoe de kaart er in het echt uitziet. Daarom kun je bij ons het eerste proefdrukje gratis bestellen. Zo weet je zeker dat alles klopt en kun je zo snel mogelijk de bestelling plaatsen!

Koningkaart wenst je alvast hele fijne feestdagen vol liefde en gezelligheid (en lekker eten natuurlijk)!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply