Geboorte

Ontdek onze nieuwe collectie tweeling geboortekaartjes

geboortekaartje tweeling

Het verwelkomen van een tweeling is een bijzonder moment dat vraagt om een speciale aankondiging. Bij Koningkaart begrijpen we hoe belangrijk dit geweldige nieuws is. Daarom hebben we onze collectie geboortekaartjes tweeling uitgebreid met talloze nieuwe ontwerpen, zodat er voor elke tweeling een perfect kaartje beschikbaar is.

Voor elke tweeling een passende kaart

Of je nu twee jongens, twee meisjes, of een jongen-meisje verwacht, onze collectie heeft voor elke tweelingcombinatie een passende kaart. We hebben volop gewerkt aan supertoffe ontwerpen met hippe silhouetjes. Van onze toppers bij jongens / meisjes is er nu dus ook een tweelingvariant. Daarnaast kun je de kaartjes helemaal naar jouw smaak aanpassen. Voeg je eigen huisdier, zoals een hond of kat, toe voor een extra persoonlijke touch. Wil je ook een grote broer of zus erbij? Geen probleem! Met onze designtool maak je eenvoudig een uniek geboortekaartje dat perfect bij jullie gezin past.

Personaliseer je tweeling geboortekaartje

Bij Koningkaart bieden we je bovendien de mogelijkheid om de geboortekaartjes volledig naar wens aan te passen. Met onze online kaartenmaker kun je eenvoudig teksten, kleuren en afbeeldingen bewerken. Voeg bijvoorbeeld de namen van je tweeling toe, speel met verschillende lettertypen en kies de perfecte kleurencombi die bij jullie past. Zo kun je een geboortekaartje creƫren dat niet alleen prachtig is, maar ook helemaal uniek en persoonlijk.

Ontdek de collectie

Neem dus snel een kijkje op onze website en ontdek de perfecte kaart om de geboorte van jouw tweeling op een bijzondere manier te delen! En heb je hulp nodig? We helpen graag en staan iedere (werk)dag van 9 tot 21 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen of mailen.

Related Posts