Geboorte

Klassieke geboortekaartjes

klassieke geboortekaartjes

Hoera, je bent zwanger! Het is een spannende tijd en er moet veel gebeuren. Na al het klussen in de babykamer, is het tijd voor het leukste gedeelte (vinden wij), namelijk het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje. Het lijkt heel makkelijk, maar het kan toch een hele klus zijn. Vroeger ging je naar de drukker en bladerde je door boeken met standaard kaartjes erin. Tegenwoordig zijn er duizenden geboortekaartjes, ontworpen volgens de laatste mode, met de leukste tekstjes en designs. Het zijn er zoveel, het is bijna niet mogelijk om er eentje te kiezen. Een populaire categorie, die eigenlijk nooit echt uit de mode raakt, zijn de klassieke geboortekaartjes. De term ‘less is more’ kennen we nog steeds en door het vele wit, de authentieke uitstraling en de rustige kleuren raken deze kaartjes nooit uit de mode.

Onze klassieke geboortekaartjes pagina

Natuurlijk gaan deze kaartjes wel met de tijd mee. Een schilder tekening ziet er bijvoorbeeld niet meer uit zoals 20 jaar geleden en ook verschillende illustraties zijn in een modern jasje gestoken. Hier hebben wij dan ook de afgelopen tijd hard aan gewerkt. We hebben er alles aan gedaan om de klassieke geboortekaartjes pagina om te toveren tot een modern en aantrekkelijk overzicht. Oude kaartjes zijn opgepoetst en er zijn nieuwe ontwerpen gemaakt.

Maak het nog klassieker

Je kunt kiezen voor een kaartje met een sierlijk lettertype, omringt met planten en bloemen. Of je houdt het meer traditioneel, met enkel de naam en een strikje bijvoorbeeld, maar om het nóg klassieker te maken kun je er voor kiezen om zelf een plak strikje toe te voegen op het kaartje. Op de foto hiernaast zie je hoe schattig dat er uit komt te zien. Verschillende kaartjes zijn zó ontworpen, dat het strikje mooi tot zijn recht komt. Zo heb je een stijlvol kaartje, met een nog mooiere en traditionelere uitstraling.

klassiek geboortekaartje

Verschillende papiersoorten

Niet alleen de versiering is wat het kaartje maakt. De keuze van het papier is ook een stap die niet vergeten mag worden. Kijk maar eens naar de verschillende papiersoorten die er zijn. Kies je voor mat papier, glanzend papier, een metallic finish of ga je voor structuur papier?

Smaken verschillen natuurlijk, maar bij klassieke kaartjes is het allermooiste om voor structuur papier te gaan. Het reliëf en de finish van het papier geeft het kaartje een authentieke uitstraling. Dit papiersoort komt hierbij bijzonder goed tot zijn recht!

De klassieke geboortekaartjes zijn over een aantal jaar nog steeds erg smaakvol, vandaar dat ze nu enorm populair zijn. Later kijk je nog steeds met trots naar het ingelijste kaartje. Met deze tips en natuurlijk jouw eigen ingeving, heb je dat perfecte geboortekaartje zo gevonden, zonder dat het een hele klus was!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply