Trouwen

Trouwkaarten voor het creatieve bruidspaar

tweeluik trouwkaart label

Jullie bruiloft moet onvergetelijk worden. Om daar mee te beginnen heb je mooie en originele trouwkaarten nodig. Laten wij die heel toevallig in onze collectie hebben. Wij hebben niet alleen originele trouwkaarten, maar ook labels. Labels? Ja labels!

Labelkaartjes

Labelkaartjes zijn extra kaartjes voor bij je trouwkaart. Op het kaartje kan een foto van jullie staan, de trouwdatum, een liefdes quote, type uitnodiging of jullie namen. Het label kan door middel van een touwtje aan de trouwkaart worden bevestigd. We hebben verschillende soorten en formaten; dik, dun, lang of breed. Het is ook nog een idee om meerdere labels te aan je trouwkaart te maken. Alles kan en alles mag! Het is aan jullie om je trouwkaart uniek te maken.

Ontwerptool

Het leukste is natuurlijk als je label matcht met je trouwkaart. Je kan de labels bij Koningkaart helemaal aanpassen of zelf ontwerpen met onze ontwerptool. Met gemak pas je de kleuren, teksten en illustraties aan. Zodat je trouwkaart en label een mooi koppel vormen, maar niet zo mooi als jullie natuurlijk!

trouwkaart typografie

Creativiteit

De labelkaartjes zijn niet kant-en-klaar, dus er wordt wel een beetje creativiteit van je verwacht. Je moet de kaartjes zelf knippen en vastmaken aan de trouwkaart. Maar dat is de moeite zeker waard, want dan heb je wel de meest unieke trouwkaart! Wanneer het buiten hard regent, kan jij lekker met een kop thee je trouwkaarten versieren en dromen over de mooiste dag van jullie leven!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply