Algemeen

Frisse start met een nieuwe blog!

blog

Welkom op de nieuwe blog van Koningkaart! De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het opzetten van dit ontwerp. Met deze blog maken we een frisse start en zorgen wij voor allerlei leuke berichten over verschillende onderwerpen.

Elke week kan je berichten lezen over zwangerschap, trouwen en veel meer. Als je hiermee te maken hebt, is het leuk om er ook over te lezen en eventueel inspiratie op te doen. Zo is het misschien handig om te zien hoe je op een mooie manier de babykamer inricht. Of misschien weet jij nog niet in welk thema je de bruiloft wilt houden en zoek je leuke ideeën. Dit zijn dingen waar we je allemaal mee helpen.

Nieuwe collecties

Naast alle tips en inspiratie, zijn we ook regelmatig bezig met nieuwe kaartencollecties. Deze collecties zijn dan ook terug te vinden op onze blog. Zo weet jij precies wanneer we weer wat nieuws aanbieden. Wie weet sluit dat goed aan op wat jij zoekt!

Filmpjes

Het is leuk om artikelen te lezen, maar een video zorgt altijd voor een beter idee. Wij doen ons best om zo nu en dan een filmpje te maken en deze te posten. Hier zie je bijvoorbeeld hoe de nieuwe collectie tot stand komt of een uitleg van de DIY.

schrijven

Interviews

Bij Koningkaart worden de kaartjes verzorgd met veel aandacht, maar wie zijn al die mensen die dit voor jou doen? Daar kom je achter op onze blog! Door middel van interviews, plaatsen we een artikel over elke medewerker. Zo kom jij leuke feitjes te weten en krijg je een beter beeld van Koningkaart.

Hopelijk breng je vaak een bezoekje aan onze blog!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply